klusadvies
Loft

GAMMA KleurID Loft

17 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

 

Een huis in de kleuren van Loft, betekent een robuuste en natuurlijke uitstraling. Loft past goed bij een strak interieur. Welke combinatie je ook maakt, de kleuren passen perfect bij elkaar. Dit kleurenpallet is samen met kleur- en interieurstylisten ontwikkeld en bij GAMMA verkrijgbaar in verf, raamdecoratie en behang. 

 

 

Bekijk de benodigheden
moodboard loft

Een strak interieur en een liefde voor design, daar horen de kleuren van de Loft serie bij. De kleurstylisten zochten hiervoor hun inspiratie in spullen met een robuuste, natuurlijke uitstraling zoals op bovenstaand moodboard. Om dit loftachtige gevoel te krijgen, ga je voor de betonlook- en aardekleuren van GAMMA KleurID. De kleuren die bij deze stijl horen zijn stoer en inspirerend. Van roet, leisteen en klei tot en met kaki en ivoor. 

robuust interieur

Voor een opvallend effect is hier een robuuste donkere muur in de kleur amethist afgewisseld met een lichte muur in de kleur parel. De donkere tint komt terug in accessoires in de opgeknapte oude vitrinekast.

 

 

 

mooie accenten

Overal in dit huis vind je ‘vintage met een likje’. In de woonkamer een stoel, look-a-like Deens design, in de hoogglanskleur roet.

 

 

 

 

 

 

spannende kleuren

De kleur staal is de constante factor die alles verbindt en de woonkamer spannend en origineel maakt. Op de strakke designbank: zachte kussens en spreien in dezelfde tinten. Met de kleur staal op de muur maak je een statement. Je laat zien dat je lef hebt en haalt er je meubels mooi mee naar voren.

kleurenpallet raamdecoratie

In 4 stappen je nieuwe raamdecoratie

 

GAMMA kleurID raamdecoratie bestaat uit verschillende producten. Alle producten worden op maat gemaakt en kunt je zelf samenstellen. In 4 eenvoudige stappen bestel je raamdecoratie op maat. 

 

  1. Kies je stijl
  2. Kies je product
  3. Bekijk de opties om je raamdecoratie nog persoonlijker te maken. 
  4. Stel samen en bestel online of in de winkel via het bestelinfopunt. 

 

Alstublieft! 

  • Je raamdecoratie wordt perfect op maat gemaakt. 
  • Binnen 15 werkdagen thuisbezorgd of in de winkel. 
  • Geen zin om te klussen? Schakel GAMMA montageservice in! 
kleurenpallet verf

De verfcollectie van GAMMA kleurID bestaat uit lakverf hoog- en zijdeglans, grondverf en muurverf mat. Loft heeft 20 kleuren die je direct online of in de winkel kunt kopen. Verder kunnen steeds de allernieuwste kleuren op de mengmachine gemengd worden. 

 

Alle kleuren van GAMMA kleurID kun je als lakverf en als muurverf laten mengen. Op de mengmachine zijn ook andere inhoudsmaten verkrijgbaar. Handig als je voor je kamer juist meer of minder verf nodig hebt. 

GAMMA kleurID behang Loft

De behangcollectie van GAMMA kleurID is verkrijgbaar in bijpassende kleuren voor deze stijl en past perfect bij de GAMMA kleurID raamdecoratie- en verfcollecties. Loft heeft 6 dessins die onderling goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling. Dit behang is zowel online als in de (meeste) bouwmarkten te koop. Al het GAMMA kleurID behang is vliesbehang en is daardoor zowel makkelijk aan te brengen als te verwijderen.

Meer informatie over gamma kleurid loft :