klusadvies
Schoolbordverf header

Schoolbordverf

3 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Schoolbordverf is een leuke verfsoort die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Verf een hele muur met schoolbordverf om hier vervolgens met krijt mooie illustraties op te maken. Of verf een deel van de keukenmuur met schoolbordverf zodat je hier je boodschappenlijstjes op bij kunt houden.

 

Assortiment verf

Bekijk de benodigheden

wat is schoolbordverf?

Krijtbordverf is een matte verf die het schoolbordeffect creëert als je het op je muur of op een stuk hout aanbrengt. Je kunt er echt met krijt op schijven. Het is een slijt- en krasvaste verf op waterbasis. Naast de bekende zwarte kleur, is schoolbordverf bij GAMMA verkrijgbaar in 30.000 kleurenvarianten via de verfmengmachine.

Beeld 1 - schoolbordverf

gebruik van schoolbordverf

Je kunt schoolbordverf op verschillende ondergronden aanbrengen: gestucte muren, steen en hout. De verf dekt over het algemeen in één keer. Wil je je muren verven? Gebruik dan een latexroller voor het beste resultaat. Wil je een meubelstuk verven? Gebruik dan een velours rollertje.

Tip

Wil je naast het krijten op je wand ook nog foto’s of briefjes ophangen? Gebruik dan een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Breng eerst een aantal lagen magnetische verf aan, hoe meer hoe beter de magneten blijven zitten. Vervolgens breng je een laag schoolbordverf aan en klaar is je krijt- en memobord!