klusadvies
Schoolbordverf header

Schoolbordverf

3 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Schoolbordverf is een leuke verfsoort die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Verf een hele muur met schoolbordverf om hier vervolgens met krijt mooie illustraties op te maken. Of verf een deel van de keukenmuur met schoolbordverf zodat u hier uw boodschappenlijstjes op bij kunt houden.

 

Assortiment verf

Bekijk de benodigheden

wat is schoolbordverf?

Krijtbordverf is een matte verf die het schoolbordeffect creëert als u het op uw muur of op een stuk hout aanbrengt. U kunt er echt met krijt op schijven. Het is een slijt- en krasvaste verf op waterbasis. Naast de bekende zwarte kleur, is schoolbordverf bij GAMMA verkrijgbaar in 30.000 kleurenvarianten via de verfmengmachine.

Beeld 1 - schoolbordverf

gebruik van schoolbordverf

U kunt schoolbordverf op verschillende ondergronden aanbrengen: gestucte muren, steen en hout. De verf dekt over het algemeen in één keer. Wilt u uw muren verven? Gebruik dan een latexroller voor het beste resultaat. Wilt u een meubelstuk verven? Gebruik dan een velours rollertje.

Tip

Wilt u naast het krijten op uw wand ook nog foto’s of briefjes ophangen? Gebruik dan een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Breng eerst een aantal lagen magnetische verf aan, hoe meer hoe beter de magneten blijven zitten. Vervolgens brengt u een laag schoolbordverf aan en klaar is uw krijt- en memobord!