klusadvies
1_470x264_header@1x.jpg

Kleurservice

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


GAMMA kan duizenden verschillende kleuren voor je mengen in vrijwel alle verfsoorten en merken. Uit al die kleuren hebben de GAMMA kleurspecialisten een selectie gemaakt van 36 meest populaire kleuren. Deze 36 kleuren zijn nu in een blikje van 100ml verkrijgbaar als kleurtester. Zo kun je nog makkelijker je eigen kleur kiezen en testen. Dag keuzestress dus!

 

Bekijk assortiment

Bekijk de benodigheden

Verf is verkrijgbaar in veel verschillende glansgraden. De 3 meest voorkomende glansgraden, zijn beschikbaar in een kleurtester zodat je het verschil kunt ervaren.
 

  • Krijtverf
  • Matte muurverf
  • Zijdeglans lak


Verf met de gekozen glansgraad is kant-en-klaar beschikbaar of kan voor je gemengd worden op de verfmengmachine. Je kan dus je muur, kozijnen of je meubels altijd  in je favoriete kleur verven.

 

 

Exclusief voor houders van de GAMMA voordeelpas heeft GAMMA 2 acties om je kleurkeuze nog gemakkelijker te maken. Bekijk hier de voorwaarden.

02_355x150_kleurtester@2x.jpg

Bij aankoop van alle soorten verf (minimaal 750ml) krijg je het aankoopbedrag van je kleurtester à € 2.99 retour.

03_355x150_kleurtester@2x.jpg

Ben je na het schilderen toch niet tevreden en wil je een andere kleur? Dan kun je het aankoopbedrag van 1 blik verf (minimaal 750ml) retour ontvangen. Deze actie geldt voor alle muurverf en lak. 

Registreer voor de gratis kleurtester

Registreer voor de kleurgarantie actie