klusadvies

Flexxfloors

33 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Flexxfloors is een revolutionaire vloer van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het flexibele, oersterke materiaal is geschikt voor alle ruimtes in je huis, zelfs voor in de badkamer en keuken. Net zoals laminaat bestaat Flexxfloors uit stroken of tegels. En binnen de collectie kun je kiezen uit twee soorten systemen. Deze zijn te verdelen in: Stick (plakken), en Click (klikken).


Alle vloeren van Flexxfloors zijn snel en gemakkelijk te leggen. De stroken en tegels van Flexxfloors kunnen in elke richting tegen elkaar gelegd worden. Zo creëer je zelf de mooiste patronen. En omdat Flexxfloors dun is, kun je de stroken of tegels gemakkelijk op maat snijden.

 

Bekijk de benodigheden

Met Flexxfloors combineer je eindeloos

Leg de stroken in de lengte of juist dwars. Probeer ook eens een visgraatmotief te leggen met de Flexxfloors stick collectie. Of combineer de tegeldecors eens verrassend met de houtdecors. Naast tal van mogelijkheden voor creatieve kleur- en decorcombinaties, biedt Flexxfloors ook een vloer die stil en slijtvast is.

Bekijk ons assortiment Flexxfloors.


Legsysteem Stick of Click

 

We hebben twee legsystemen in ons assortiment.

 

Stick: de kunststof vloer met een zelfklevende laag, heel handig bij het leggen van tal van patronen, zoals bijvoorbeeld een visgraat met een bies.

 

Click: de kunststofvloer met de bekende kliktechniek. De flexibele stroken sluiten naadloos aan tot een slijtvaste vloer die tegen een stootje kan.


flexxfloors basic

Basic - Stick

 

De Flexxfloors Basic is door z’n gladde oppervlak zeer geschikt voor studentenkamers, kinderkamers en speel- en hobbyruimtes.


flexxfloors premium

Premium - Stick

 

Deze collectie is verkrijgbaar in verschillende tegel- en houtdecors. Zeer bijzonder zijn de exclusieve Portugese tegels, waarmee je eindeloos kunt combineren en een unieke vloer creëert in elke ruimte. De sfeer van hout of steen met het gemak van kunststof. Het kan met Flexxfloors! 


flexxfloors deluxe

Deluxe - Stick

 

Deze collectie is kwalitatief het meest hoogwaardig en vormt de perfecte vloer voor intensief woongebruik. De hout- en steendecors uit de Deluxe collectie hebben een voelbare structuur. Bovendien kenmerkt deze collectie zich door een speciale bies. Die is donkerbruin, zodat je creatieve combinaties kunt maken met de eiken decors. Zoals bijvoorbeeld een visgraatmotief met bies.


Legpatronen en combinaties
Leg de stroken in de lengte of juist dwars. Probeer een visgraatmotief, eventueel met bijpassende bies. Ook verrassend: combineer een tegeldecor met een houtdecor.

Bekijk ons klusadvies: Flexxfloors vloer leggen.

Met aandacht voor het milieu
De hout- en tegeldecors worden zonder zware metalen geproduceerd en zijn 100% recyclebaar.

flexxfloors

Meer informatie over flexxfloors :