Laat je huis isoleren

Je huis isoleren; goed om je wooncomfort te verhogen en óók nog eens goed voor je portemonnee en het milieu. Je kunt je isolatieklus ook overlaten aan een vakman via GAMMA. Bepaalde isolatieklussen zal je moeten laten uitbesteden omdat vakkennis, specialistisch gereedschap en materiaal benodigd is. Als je jouw isolatieklus laat uitvoeren ontvang je tot ongeveer 20% subsidie op je investering. Daarnaast bespaar je tot 30% op je energiekosten, zo verdien je jouw investering in enkele jaren terug (gemiddeld 3-7 jaar).

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang een adviesgesprek ter waarde van 200 euro.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Verhoogd wooncomfort en tot 30% besparing
  • 10 jaar garantie
  • Uitgevoerd door vakmannen
  • Gratis adviesgesprek t.w.v. 200 euro
  • Je verdient al binnen 3 tot 7 jaar je investering terug

Laten isoleren in 4 eenvoudige stappen:

Stap 1: Advies aanvraag

Vraag via het aanvraagformulier een gratis adviesgesprek aan ter waarde van 200 euro. Er wordt binnen 3 dagen telefonisch een adviesgesprek aan huis gepland.

Stap 2: Fysieke afspraak

De adviseur van Pluimers Isolatie komt langs om je huis te inspecteren voor de mogelijkheden. De adviseur geeft advies en stuurt na afloop van het advies de offerte per mail.

Stap 3: Ontvangst offerte

Je ontvangt een offerte. Deze is 30 dagen geldig.
Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er in samenspraak met Pluimers een datum voor de uitvoering van de klus ingepland.

Stap 4: Uitvoering klus

Binnen 2 tot 8 weken kan de isolatieklus worden uitgevoerd, dit is afhankelijk van de levering van materialen. Na eenvoudig achteraf betalen ontvang je 10 jaar garantie!

Subsidie voor je isolatieklus

Wanneer je na 15 augustus 2019 minimaal twee isolatiemaatregelen (spouwmeur, dak, gevel, vloer of glas) hebt laten uitvoeren kan je subsidie krijgen. Gemiddeld ontvang je 20% korting, afhankelijk van de klus die je laat uitvoeren. Per 1 januari 2021 is de isolatiesubsidie samengevoegd met de subsidie voor duurzame energie (ISDE). Hierdoor kan je als tweede maatregel ook kiezen voor de installatie van een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op warmtenet. Bij het drastisch verduurzamen van de woning kan een bonussubsidie worden ontvangen. 
Na uitvoering van 2 isolerende maatregelen (spouwmuur, dak, gevel, vloer of glas) door Pluimers Isolatie kan de subsidieafdeling van Pluimers je ondersteunen met je subsidieaanvraag. Pluimers zorgt kosteloos het uitvoerdersformulier met bijbehorende foto's van de klus. Met dit pakketje kan je vervolgens zelf de aanvraag indienen.
Tijdens een adviesgesprek met Pluimers kunnen de verschillende subsidiemogelijkheden direct worden besproken.


Grote isolatieklus uitbesteden?

Grote isolatieklussen als dakisolatie, gevelisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas kun je uitbesteden aan Pluimers. Overigens zijn het isoleren van een spouwmuur, het impregneren van een gevel of het zetten van isolatieglas klussen die niet geschikt zijn om zelf te doen. Bovendien gebruiken de vakmannen van Pluimers voor een vakkundige uitvoering vaak specialistisch materiaal dat minder werkbaar is voor de doe-het-zelver. Zo ben je verzekerd van een comfortabel en energiezuinig huis.

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan

Kleine isolatieklussen liever uitbesteden?

Niet alle isolatieklussen worden door onze partner Pluimers aangeboden, zoals bijvoorbeeld kleine isolatieklussen. Denk hierbij aan radiatorfolie aanbrengen en tochtstrips bevestigen. Deze klusjes zijn aan de hand van de stappenplannen goed zelf te doen. Heb je geen tijd of laat je de klus liever uitvoeren? Boek dan eenvoudig een vakman per uur via GAMMA Klusservice.

Boek een vakman per uur
Is een adviesgesprek met inspectie kosteloos?

Een adviesgesprek kost je helemaal niets. De adviseurs van onze parnet Pluimers Isolatie komen geheel kosteloos bij je langs om alle mogelijkheden rustig door te nemen.

Wanneer word ik gecontacteerd om een adviesgesprek te plannen?

Doorgaans word er binnen drie werkdagen telefonisch contact met je gezocht om een adviesgesprek op locatie met je in te plannen.

Word er altijd eerst een inspectie gedaan voordat jullie een offerte uitbrengen?

Ja, om een definitieve offerte voor je op te stellen zal Pluimers altijd eerst een inspectie op locatie doen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. Tijdens deze inspectie word de staat van je te isoleren oppervlakten goed bekeken op de mogelijkheden die er zijn tot verduurzaming. Daarnaast word er door de adviseur nauwkeurig een meting gedaan van het te isoleren oppervlakte.

Wanneer krijg ik een offerte?

In de meeste gevallen kan de adviseur tijdens het adviesgesprek meteen vertellen wat de kosten zijn om isolatie toe te passen. Meestal word er ook meteen een offerte voor je gemaakt en wordt deze direct voor je achter gelaten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Hoelang is de garantie op de maatregelen?

De garantie op spouwmuur, vloer en dakisolatie is van toepassing tot 10 jaar na het aanbrengen van de isolatiemaatregelen. De garantie op het isolatieglas bedraagt 5 jaar op het product.

Als ik akkoord ben met de offerte, hoe lang duurt het dan voor de maatregelen aangebracht worden?

Dit is afhankelijk van het product alsmede de periode van het jaar in verband met drukte. Doorgaans is de levering afhankelijk van de periode tussen de 2 tot 7 weken.

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, er word geen aanbetaling van verlangt. Pas nadat de werkzaamheden gereed zijn word er een factuur verzonden. De betalingstermijn bedraagt 7 dagen na dagtekening van de factuur.

Is Pluimers een gecertificeerde verwerker van isolatiemaatregelen?

Pluimers is sinds 1973 actief en beschikt over alle relevante certificaten waarvan het aanbrengen van isolatie sprake is. Pluimers werkt met certificering van het SKG-IKOB en word hierdoor onaangekondigd op regelmatige basis gecontroleerd op de werkzaamheden. Daarnaast is Pluimers actief in diverse branche organisaties

Maakt het uit waar in Nederland ik woonachtig ben?

Het maakt niet uit waar in Nederland je woonachting bent. Pluimers Isolatie is een nationaal opererend bedrijf. Er is dan ook geen sprake van delen van Nederland waar niet geleverd kan worden.

Mocht er iets niet naar wens verlopen, waar kan ik daar melding van doen?

Pluimers Isolatie beschikt over een afdeling aftersales. Deze afdeling neemt je opmerkingen of eventuele klachten in behandeling en tracht deze zo goed mogelijk op te lossen. Deze afdeling is te bereiken via aftersales@pluimers.nl

Is het mogelijk subsidie te ontvangen op isolatie werkzaamheden?

Subsidie op isolatiemaatregelen is sinds 1 januari 2021 onderdeel van de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Als je minimaal twee maatregelen laat uitvoeren voor isolatie of duurzame energie, kan je tot ongeveer 20% subsidie krijgen. Voor de exacte regels en bedragen met betrekking tot de landelijke subsidie verwijzen wij u graag door naar het RVO. Pluimers helpt bij de aanvraag van de landelijke subsidie.
Enkele gemeenten hebben ook een lokale subsidie, kijk hier of jouw gemeente al mee doet.

''Vakkundige organisatie, die goed meedenkt en ook achteraf nog aan je denkt als er nieuwe subsidies beschikaar komen''!

Prettig oriëntatie gesprek.
Heldere afspraken.
Nette werknemers.
Goed uitgevoerde werkzaamheden.
Top nazorg!

Naam: Bart
Woonplaats: Venray
Soort isolatie: Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie
Cijfer: 9,2

''Top je merkt meteen een verschil dat de vloer warmer is''.

Goed geregeld kan altijd bellen met vragen werken zo net mogelijk.

Naam: Laam
Woonplaats: Middenbeemster
Soort isolatie: Vloerisolatie
Cijfer: 8,7

Recent bekeken