Verf Klusservice

Grote verfklus?

Wil je je huis verven en kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze verfklus? Of heb je zelf geen tijd? Met de GAMMA Klusservice regel je snel en gemakkelijk een vakschilder, kun je rekenen op topkwaliteit schilderwerk en een volledige garantie. Bereken zelf vrijblijvend wat het schilderen van je binnen- of buitenwerk gaat kosten via onze eigen offertetool. Nog even nadenken? Sla je offerte op en kijk terug wanneer jij wilt.

  • Verzekerd van een vakschilder
  • Topkwaliteit verf
  • 100% garantie
  • Betalen in termijnen

Wil je buiten laten schilderen?

Bereken direct je kosten

Wil je binnen laten schilderen?

Bereken direct je kosten

In 3 stappen je huis laten schilderen

1. Vraag vrijblijvend een offerte aan
Ontvang meteen de prijs voor je schilderklus door zelf vrijblijvend je eigen offerte samen te stellen. Lukt dat niet helemaal? Geen probleem, bij de schouw kunnen er nog dingen aangepast worden.

2. De schilder komt langs
De schilder komt langs voor een schouw en loopt samen de offerte met je na. Hij kan ook dingen aanpassen of aanvullen voor je. Je krijgt dan een nieuw en vrijblijvend aanbod.

3. Je woning wordt geschilderd
Je geaccepteerde offerte klopt helemaal of je hebt je gewijzigde offerte geaccepteerd. Het werk kan ingepland worden! Als het klaar is, bevestig jij dit met je handtekening of een e-mail.

100% garantie!

Uiteraard krijg je op je schilderwerk jarenlange garantie zodat je je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken. Op het binnenschilderwerk krijg je 2 jaar garantie, op het buitenschilderwerk krijg je maar liefst 4 tot 6 jaar garantie. En dan niet alleen, een onafhankelijke expert van de Vereniging Eigen Huis komt het buitenschilderwerk beoordelen waarna je een officieel garantiecertificaat ontvangt.

Wil je buiten of binnen laten schilderen?

Buiten laten schilderen

Goed buitenschilderwerk is onmisbaar voor je woning, het zorg voor een goede bescherming van je huis en een mooie afwerking. Met de GAMMA Klusservice regel je een professionele en betrouwbare vakschilder voor een goede prijs, met 100% garantie.

Offerte Buitenschilderwerk

Binnen laten schilderen

De GAMMA Klusservice is er niet alleen voor je buitenschilderwerk, ook als je woonkamer, trap of keuken wel een nieuwe lik verf kan gebruiken, kunnen wij je schilderklus verzorgen.

Offerte Binnenschilderwerk

Heb je een kleine verfklus?

Heb je alleen een muurtje of trap die je wilt laten schilderen? Geen probleem, ook al je kleinere verfklussen kun je laten uitvoeren door een vakman van de GAMMA Klusservice. Kies hieronder de klus die je wilt laten doen en maak snel en eenvoudig een afspraak.

  • Snel een betrouwbare vakman
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Geen onverwachte kosten
  • Niet tevreden? Wij lossen het op

Recent bekeken