kom in actieweken
wk1801 t/m 05 - Kom in actie weken - Beeld

Tijdens de Kom-in-Actieweken krijg je op ontzettend veel klusartikelen ontzettend veel actiekorting. Sterker nog, de laagste prijzen van Nederland. Een goede reden om zelf in actie te komen. Om dat vloertje te leggen, het huis een verfje of behangetje te geven en die badkamer lekker op te frissen.

Dus kom in actie. Dat geeft een goed gevoel. Zeker als je weet hoeveel je bespaart met alle aanbiedingen in deze Kom-in-Actiefolder. Met de laagste prijzen van Nederland. Gegarandeerd. Anders krijg je het prijsverschil gewoon terug. Lees hierover meer op onze laagste prijsgarantie pagina.

Geef met de juiste kleur je interieur een nieuwe en frisse uitstraling. GAMMA helpt je met een ruim assortiment aan verf om de juiste verf voor jouw muur te vinden.

Breng licht in het donker en vervang dat peertje. Bekijk het uitgebreide aanbod verlichting van GAMMA. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste lamp? Bekijk dan het stappenplan.

Pak die kraan aan. Repareer een lekkende kraan of plaats een nieuwe. Bekijk de kranen van GAMMA of de tips om een kraan te repareren of te vervangen.

GAMMA helpt je met het kiezen van raamdecoratie. Bekijk de tips van GAMMA over het opmeten en onderhouden van je raamdecoratie.

GAMMA helpt je met het kiezen van raamdecoratie. Bekijk de tips van GAMMA over het opmeten en onderhouden van je raamdecoratie.