GAMMA montageservice
Montageservice

GAMMA montageservice - terrasoverkapping plaatsen

Een terrasoverkapping plaatsen is een prima doe-het-zelf klus. Wij helpen u graag met handige klusfilmpjes. Maar u kunt het natuurlijk ook door een ervaren professional laten doen. U koopt zelf de materialen of bestelt ze op gamma.nl en laat het eventueel thuis bezorgen. De vakman verzorgt de montage en de afwerking. Dat kan al binnen 5 werkdagen zijn gerealiseerd. Als de terrasoverkapping is geplaatst betaalt u rechtstreeks aan de vakman.

 

Meld u vrijblijvend aan via onderstaand formulier. U wordt dan snel gebeld door één van onze vakmensen en ontvangt een heldere indicatie van de kosten of offertes op maat. Geef op het formulier een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van de huidige situatie, de klus, en het gewenste eindresultaat. Eventueel voegt u foto’s toe om uw aanvraag nog beter toe te lichten.

 

Bestaat uw klus uit meer dan alleen het renoveren van uw trap, vraag dan eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. Meer weten over de werkwijze? Lees dan even de algemene voorwaarden.