close

Montageservice terrasoverkapping plaatsen

Een terrasoverkapping plaatsen is een prima doe-het-zelf klus. Wij helpen je graag met handige klusfilmpjes. Maar je kunt het natuurlijk ook door een ervaren professional laten doen. Je koopt zelf de materialen of bestelt ze op gamma.nl en laat het eventueel thuis bezorgen. De vakman verzorgt de montage en de afwerking. Dat kan al binnen 5 werkdagen zijn gerealiseerd. Als de terrasoverkapping is geplaatst betaalt je rechtstreeks aan de vakman.

Meld je vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Je wordt dan snel gebeld door één van onze vakmensen en ontvangt een heldere indicatie van de kosten of offertes op maat. Geef op het formulier een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van de huidige situatie, de klus, en het gewenste eindresultaat. Eventueel voeg je foto’s toe om je aanvraag nog beter toe te lichten.

Bestaat je klus uit meer dan alleen het renoveren van je trap, vraag dan eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier. Meer weten over de werkwijze? Lees dan even de algemene voorwaarden.