Badkamermeubel laten plaatsen? Gebruik de montageservice van GAMMA

Een badkamer is pas compleet met een mooi, bijpassend badkamermeubel. Zie je nu al op tegen deze klus of heb je hier gewoonweg te weinig tijd voor? Laat je badkamermeubel monteren door een ervaren GAMMA vakman. Het enige wat jij hoeft te doen is het juiste badkamermeubel uitkiezen, bestellen en met ons een afspraak maken. Onze vakman doet de rest!

Zo werkt de montage van je badkamermeubel

1. Bestellen - Bestel jouw badkamermeubel en alle bijbehorende onderdelen bij GAMMA.
2. Montageservice aanvragen - Vraag hieronder eenvoudig de montageservice aan vanaf 175 euro. Laat ons weten hoe jouw badkamer is ingedeeld, om hoeveel meubels het gaat en met welke materialen we te maken krijgen. Met een paar klikken maak je de klus en de bijbehorende kosten in één keer inzichtelijk!
3. Afspraak maken - Geef een aantal voorkeursdata op waarop je jouw badkamermeubel graag geïnstalleerd wilt hebben. Wij plannen de klus binnen drie werkdagen in.
4. Voorbereiden -
Haal alle onderdelen voor je badkamermeubel uiterlijk twee dagen van tevoren in huis. Je kunt deze natuurlijk ook laten bezorgen door GAMMA.
5. Laten installeren -
Onze ervaren vakman komt het badkamermeubel monteren.
6. Betalen - Na afloop ontvang je van ons een betaallink. Zo betaal je de kosten snel en eenvoudig!

Badkamermeubel laten plaatsen

Bijna klaar met de badkamerverbouwing, maar ontbreekt er nog een fraai passend badkamermeubel? Of misschien wil je naast een mooi badkamermeubel ook op professionele wijze een kraan of douche laten installeren. Wat je wensen op het gebied van sanitair ook zijn, er staat GAMMA altijd een ervaren vakman voor je klaar die de klus deskundig voor jou uitvoert. Een badkamermeubel laten monteren kan al vanaf 175 euro per

Garantie op de installatie van jouw badkamermeubel

Wil je de montage van je badkamermeubel overlaten aan een GAMMA vakman? Dat is niet alleen qua tijd en moeite een slimme investering, maar ook als het aankomt op kosten: als je de wastafel laat installeren door een van onze professionals, krijg je automatisch 12 maanden garantie op de installatie. Is er binnen dat jaar iets mis met jouw nieuwe badkamermeubel? Dan staat GAMMA gratis voor je klaar. Lees in onze algemene voorwaarden of de productvoorwaarden van jouw wastafel meer over deze garantie.

Recent bekeken