Wastafel laten monteren? Maak gebruik van de montageservice van GAMMA

Heb je weinig tijd of ervaring, maar is jouw wastafel echt aan vervanging toe? Je hoeft niet alles zelf te doen! Schakel in plaats daarvan een ervaren GAMMA vakman in en laat snel en vakkundig een nieuwe wastafel plaatsen. Jij kiest een mooie wastafel uit, bestelt alle onderdelen en maakt met ons een afspraak. Dan kun je de rest aan ons overlaten!

Zo werkt het laten monteren van je wastafel

1. Bestellen - Bestel jouw wastafel en alle eventuele extra onderdelen – zoals een sifon of een afvoerplug – bij GAMMA.
2. Montageservice aanvragen - Vraag hieronder eenvoudig de installatieservice aan vanaf 109 euro. Vul in hoe jouw badkamer precies is ingedeeld, wat er moet gebeuren en welke materialen je hiervoor in huis hebt gehaald. Zo maak je alle kosten in één keer inzichtelijk, inclusief meerwerk.
3. Afspraak maken - Geef een aantal voorkeursdata op waarop je jouw wastafel graag geïnstalleerd wilt hebben. Wij plannen je klus binnen drie werkdagen in.
4. Voorbereiden - Haal alle onderdelen voor je wastafel uiterlijk twee dagen van tevoren in huis. Of laat deze op tijd bezorgen door GAMMA.
5. Laten installeren - Onze ervaren vakman komt de wastafel ophangen.
6. Betalen - Is de wastafel geplaatst? Dan stuurt GAMMA je een simpele betaallink, zodat je de montagekosten zonder problemen in een keer kunt betalen.

Wastafel laten monteren

Misschien is jouw wastafel aan vervanging toe en hoort bij de badkamerverbouwing ook een passende wastafel. Wat je ook nodig hebt op het gebied van sanitair, bij GAMMA staat er altijd een ervaren vakman voor je klaar die de klus deskundig voor jou uitvoert. Een wastafel monteren doet onze vakman al vanaf 109 euro.

Garantie op jouw wastafelinstallatie

Laat je je wastafel aansluiten door een van onze GAMMA vakmannen? Goed idee! Want als je de wastafel laat installeren door een van onze professionals, krijg je automatisch 12 maanden garantie op de montage. Als er na de installatie iets gebeurt met je wastafel, staat GAMMA voor je klaar. Meer informatie over de garantie? Lees dan onze algemene voorwaarden of de productvoorwaarden van jouw wastafel.

Recent bekeken