close

NLdoet

GAMMA is officiële partner van NLdoet. Daar profiteren organisaties en vrijwilligers ook van! Organisaties die hun klus hebben aangemeld, ontvangen korting op de NLdoet aankopen bij een GAMMA-bouwmarkt. Meer dan de helft van de klussen zijn echte ‘aanpakklussen’ en daar zijn onze materialen zoals verf, kwasten, hout en spijkers hard voor nodig.

Elk jaar dragen veel GAMMA bouwmarkten en medewerkers hun steentje bij. Bijvoorbeeld bij het realiseren van een natuurspeeltuin voor een kinderopvang. Zo draagt ook GAMMA bij aan het goede doel.

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Het Oranje Fonds organiseert al jaren samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Klik hier voor meer informatie