nldoet

Deze actie is afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van alle acties in de toekomst? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van GAMMA.

 

Doe ook mee!
De grootste vrijwilligersactie van Nederland vindt in 2017 plaats op 10 en 11 maart. In 2016 waren ruim 350.000 Nederlanders actief bij zo'n 9.200 klussen. Wilt u zelf een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereninging of zorginstelling? Draag dan uw steentje bij, maak kennis met het vrijwilligerswerk en help een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook! 

Kijk voor meer informatie op nldoet.nl of meld u aan via onderstaande knop.

25% korting op GAMMA aankopen 
Ook dit jaar is GAMMA weer partner van NLdoet. Daar profiteren organisaties en vrijwilligers ook van! Organisaties die hun klus hebben aangemeld, ontvangen eind februari 2017 een bon voor maar liefst 25% korting op de NLdoet aankopen bij een GAMMA-bouwmarkt. Meer dan de helft van de klussen zijn echte ‘aanpakklussen’ en daar zijn onze materialen zoals verf, kwasten, hout en spijkers hard voor nodig. 

Elk jaar dragen veel GAMMA bouwmarkten hun steentje bij. Bijvoorbeeld bij het realiseren van een natuurspeeltuin voor een kinderopvang. Zo draagt ook GAMMA bij aan het goede doel.  

Wat is NLdoet?
Het Oranje Fonds organiseert al jaren samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.