Pak aan het is zomer

De afgelopen maanden bleven we massaal thuis. Zoveel thuis zijn betekent ook: je huis eens écht goed kunnen bekijken. Tijd om deze zomer eindelijk die klussen in en om je huis aan te pakken! GAMMA laat zien hoe je met kleine, effectieve klusjes binnen en buiten een groot verschil maakt. Van een gepimpt balkon waar je kunt genieten in de zon tot een slimme werkplek om je volledig thuis te kunnen focussen. Pak aan!

Het is zomer. Pak aan die slaapkamer!

Meer tijd thuis doorbrengen zorgt ervoor dat je opeens met heel andere ogen naar je slaapkamer kijkt. Is dit nog een plek waar je echt tot rust komt of is je slaapkamer inmiddels toe aan een make-over? Een perfecte klus voor in de zomer! Speel met het effect van kleur op je muren, breng eindelijk eens goede, verduisterende raamdecoratie aan of ga voor een mooi behang voor een snelle sfeerverandering.

Met verf doe je meer dan alleen sfeer creëren. Zo kun je zelfs de ruimte beïnvloeden door bewust te kiezen welk deel van de slaapkamermuren of het plafond je verft. Ontdek welke verschillende effecten je in je slaapkamer met verf teweegbrengt en wat voor invloed dit op de totale ruimte heeft.

Bekijk nu

Vind je het lastig om de juiste kleur te kiezen? Je kunt gratis kleurstaaltjes vinden in onze GAMMA-winkels. De 36 populairste verfkleuren bij GAMMA zijn zelfs verkrijgbaar in een handig testblikje van 100 milliliter. Test thuis en oordeel zelf! Of maak gebruik van onze online kleurkeuzehulp.

Bekijk nu

Jij wilt aan de slag met behang in de slaapkamer. Een snelle manier om de ruimte een make-over te geven! Creëer direct een andere sfeer met fotobehang of een patroon. Zorg ervoor dat de muren altijd vlak en egaal van kleur zijn voor je gaat behangen. Meer behangtips vind je hier:

Bekijk nu

Tijd om eindelijk je gordijnen op te hangen of je roljaloezie te vervangen voor een nieuwe exemplaar? Raamdecoratie ophangen is een eenvoudige klus die je met z’n tweeën snel klaart. Nieuwe raamdecoratie geeft de ruimte meteen een andere uitstraling en zorgt voor meer rust in je slaapkamer.

Bekijk nu

Op zoek naar het juiste rolgordijn of die horizontale jaloezie die bij jou en je ruimte past? Bekijk hier ons aanbod en kies de gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of overige raamdecoratie waarmee je jouw ruimte helemaal afmaakt.

Bekijk nu

Het is zomer. Pak aan die werkplek!

Is het thuiswerken je bevallen? Dan is het tijd om je werkplek écht onder handen te nemen. Een aantal kleine aanpassingen hebben al snel een groot effect, zo creëer je een mooi en betaalbaar resultaat. Leer alles over het kiezen van de juiste verfkleuren, doe meer met het effect van verlichting en laat je inspireren door onze verschillende opbergoplossingen. Of je nu een multifunctioneel hoekje in de woonkamer wilt maken of een volledige werkkamer voor jezelf hebt om in te richten – met GAMMA creëer je een volwaardige werkplek waar je je volop kunt concentreren.

Met de juiste kleuren op de muur vergroot je je focus. Kies in je werkruimte daarom voor lichte, natuurlijke kleuren in grote kleurvlakken. Wist je bijvoorbeeld dat groen rustgevend werkt en stress vermindert? Kies en test je favoriete kleuren in de GAMMA Verfkleurwijzer.

Bekijk nu

Een goed verlichte werkplek is belangrijk, maar nog beter is om te investeren in slimme verlichting. Door gebruik te maken van Smart LED-verlichting in de juiste kleur, stimuleer je je productiviteit. Ontdek alles over Smart LED-verlichting en hoe je dit optimaal gebruikt.

Bekijk nu

Een belangrijke voorwaarde van een goede werkplek is je bureau. Zorg dus dat dit meubel echt bij jou past! Maak bijvoorbeeld een oud bureau weer van nu door deze een nieuwe kleur te geven. Of creëer een zwevend bureau aan de muur. Laat deze eenvoudig op maat zagen in de online configurator van GAMMA.

Bekijk nu

Een opgeruimde werkplek zorgt voor minder afleiding en meer focus. Dit geldt voor je bureau op kantoor, maar nog meer voor je werkplek thuis! In ons assortiment vind je diverse opbergmogelijkheden waarmee je jouw werkruimte thuis mooi opgeruimd en georganiseerd houdt.

Bekijk nu

Recent bekeken