Een duo rolgordijn heeft twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Deze dubbele stoflagen maken een duo rolgordijn multifunctioneel en daardoor bruikbaar in vrijwel iedere ruimte. Met de kettingbediening regel je eenvoudig de inkijk en de lichtinval. Veel openheid of privacy, een verlichte of juist een donkere kamer, het kan allemaal met duo rolgordijnen.

Standaardmaten duo rolgordijnen

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Breedte vanaf 60 cm t/m 180 cm
  Hoogte 160 cm of 210 cm
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk het assortiment

Duo rolgordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren van de basis collectie
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken
Bekijk het assortiment

Duo rolgordijnen op maat

 • Volledig naar jouw wensen samengesteld
 • Gebaseerd op de nieuwste trends
 • Exact op maat gemaakt, ook buiten de standaard maten
 • Levertijd circa 3 weken
Bekijk het assortiment

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen/roljaloezieën

Wat is het verschil tussen standaardmaten of maatwerk?

Bij Gamma vind je voor elk raam de juiste raamdecoratie. In onze standaardmaten collectie vind u onze kant en klare duo rolgordijnen. Onze standaardmaten collectie wordt uitgevoerd met basis accessoires zoals het bedieningsmechanisme en onderlatten. In onze maatwerk collectie vindt u een uitgebreid kleurenpallet en diversen opties. Daarbij biedt de maatwerk collectie net wat meer mogelijkheden met betrekking tot afmetingen van uw raamdecoratie.

Kan ik een duo rolgordijn zelf inkorten?

Bij Gamma zeggen we: ‘’Ik kan het’’! Onze duo rolgordijnen zijn dus zeker gemakkelijker zelf in te korten.
Twijfelt u nog hoe? Ga dan naar onze servicepagina en bekijk de tutorials. Het is ook mogelijk om uw gordijn door ons te laten inkorten, via onze inkortservice.

Wat is een duo rolgordijn?

Een duo rolgordijn ook wel roljaloezie genoemd bestaat uit 2 stofbanen waarbij de stof zich afwisselt met een transparante baan, hierdoor bepaalt u zelf welke banen elkaar overlappen en dus de eventuele inkijk van buiten naar binnen en natuurlijk andersom.

Verkopen jullie verduisterende duo rolgordijnen?

Ja, binnen onze maatwerk collectie is het ook mogelijk om te kiezen voor verduisterende duo rolgordijnen. Hierbij zijn er 2 stofbanen waarvan 1 gedeelte compleet verduisterend, en 1 baan transparant. Hierdoor bepaalt u zelf de gewenste lichtinval.

Duo rolgordijnen kopen bij GAMMA

Duo rolgordijnen, ook wel roljaloezieën genoemd, combineren het sfeervolle van rolgordijnen met het praktische van jaloezieën. Vanwege de dubbele stof kan je een unieke lichtinval in huis regelen. De ene keer kies je voor veel licht in je kamer en op een ander moment draai je de duo rolgordijn zo dat er geen licht binnen kan en je geen inkijk hebt. Bij GAMMA heb je de keuze tussen duo rolgordijnen in standaard maten en duo rolgordijnen op maat. Meet jouw kozijnen in huis op waar je een duo rolgordijn wil plaatsen, en zoek binnen ons assortiment of daar een juiste maat tussen zit. Is die er niet? Kort de duo rolgordijn in met behulp van ons klusadvies, of neem het volledig uit handen en maak gebruik van onze inkortservice. Welk duo rolgordijn je ook kiest, wij helpen je graag!

Werking van duorolgordijnen

Een duorolgordijn bestaat uit twee gordijnen die langs elkaar bewegen. Beide gordijnen bestaan uit gewone én transparante banen. Die lopen horizontaal. Daardoor kan je een duorolgordijn in verschillende standen draaien. Als twee transparante banen achter elkaar terecht komen, dan heb je daar maximale lichtinval. Als je de donkere banen voor de transparante schuift, is het duorolgordijn een verduisterend gordijn geworden. Duorolgordijnen werken dus eigenlijk als een jaloezie. Vandaar dat een duorolgordijn ook wel een roljaloezie wordt genoemd. De roljaloezieën zijn verkrijgbaar voor zowel rechte ramen als draaikiepramen, en te koop in neutrale en fleurige kleuren. Voor elk interieur kan je het praktische van de roljaloezie koppelen aan sfeer!

Duorolgordijn kopen: webshop en bouwmarkt

Bekijk het ruime assortiment duorolgordijnen in de webshop of neem eens een kijkje bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. In beide gevallen helpen we je graag, van klusadviezen tot hulp bij je keuze. Op zoek naar meer praktische informatie voor het kopen van duorolgordijnen? Online vind je alle informatie over onze roljaloezieën, van bezorging tot bezorgkosten en onze services, zoals GAMMA Klusservice en inkortservice. We helpen je graag zoveel mogelijk zodat jij thuis snel aan de slag kan met je nieuwe duorolgordijnen of direct kan genieten van ideale lichtinval en/of privacy.

Recent bekeken