Schrijf een review

Schrijf een review en help een ander bij het kiezen van een product. Hiermee maak je kans op een GAMMA cadeaupas van 100 euro. Elke maand wordt er één review tot beste verkozen.

Hoe schrijf ik een review?
Iedereen die een product bij GAMMA heeft gekocht kan een review schrijven. Als je een online bestelling hebt geplaatst en je hebt een account, dan ontvang je een reviewverzoek via de mail. In deze mail staat een link waar je de review kunt schrijven. Als je een online bestelling hebt gedaan en je hebt geen account, of je hebt een product gekocht in een GAMMA bouwmarkt dan kun je direct op de website je review schrijven. Zoek het artikel op, bijvoorbeeld via het artikelnummer, en klik op ‘schrijf een review’.

Wat schrijf ik in een review?
- Beschrijf je ervaring met betrekking tot het gekochte product.
- Schrijf je review begrijpelijk in verzorgd taalgebruik.
- Geef aan of het product aan je verwachtingen voldoet.
- Beschrijf de plus-, min- en verbeterpunten van het product.
- Je review heeft een lengte van minimaal 20 woorden.

Maak kans op een GAMMA Cadeaupas
Iedere maand wordt er één review tot beste verkozen. Het belangrijkste is dat je een relevante review schrijft met een meerwaarde voor andere klanten. Met jouw mening help je namelijk anderen met het maken van een productkeuze. De klant met de beste review wordt in de daarop volgende maand per e-mail op de hoogte gesteld.

De gewonnen GAMMA Cadeaupas is uitsluitend in een GAMMA bouwmarkt in Nederland inwisselbaar en niet inwisselbaar voor geld.

Recent bekeken