close

Valentijnsspijkers

Het is al bijna Valentijnsdag! En wat is er nou leuker dan zelf een mooi cadeau in elkaar te klussen voor jouw Valentijn? Gemaakt met heel je hart en met de speciale GAMMA Valentijnsspijkers, voor een extra romantisch tintje. Kortom, laten we dit jaar de mouwen opstropen voor al onze Valentijns. Geef die van jou iets zelfgemaakts en geef anderen het goede voorbeeld. Laat zien wat je hebt gemaakt en deel het op social media met #ValentijnsSpijkers.

Zo werkt de actie:
Haal tussen 10 en 14 februari jouw gratis Valentijnsspijkers in de bouwmarkt. Je ontvangt ze bij minimale besteding van 30.00 en op vertoon van je GAMMA Voordeelpas. Wees er snel bij want OP=OP. Maximaal 1 zakje per GAMMA Voordeelpashouder.

Winactie
Daarnaast kun je meedoen aan de winactie op de GAMMA Facebook pagina. Deel op Facebook je leukste idee of eindresultaat voor een cadeau en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 400.00 + een “Valentijn toolkit”. De winactie loopt tot en met 14 februari. GAMMA kiest 1 winnaar uit de leukste, creatiefste en origineelste inzendingen. De winnaar wordt uiterlijk 21 februari benaderd en heeft 72 uur om de prijs op te eisen, daarna wordt een nieuwe winnaar getrokken. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.

Inspiratie?
Bekijk de stappenplannen hieronder, zo kan iedereen hoogstpersoonlijk een mooi sleutelblokje, tijdschriftenrek, dienblad of lijstje fabriceren. Zelfs met twee linkerhanden. Meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze klusadvies pagina over hout bewerken.