GAMMA Wood&Wall

Maak kennis met een unieke collectie van extra matte krijtverf met een klassiek Engelse uitstraling: GAMMA Wood&Wall. De actuele kleuren met klinkende namen zoals Bashful Blue en Precious Pink laten het poedermatte effect van krijtverf tot in kleinste detail tot hun recht komen. GAMMA Wood&Wall geeft je huis de ultieme cottagesfeer van de Engelse countryside. Perfect om je huis in de gezellige herfstsfeer te brengen.

Krijtverf is een matte verf met een authentieke uitstraling en een eigen effect. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het niet vergelijkbaar met schoolbordverf. In tegenstelling tot lakverf of latexverf komt het poedermatte effect goed tot zijn recht. De verfmengmachine van GAMMA biedt de mogelijkheid om verschillende kleuren krijtverf te laten mengen om zo een kleur naar eigen smaak en stijl te ontwikkelen. Ook heeft GAMMA de meest actuele kleuren alvast geselecteerd en bij elkaar gebracht in de GAMMA Wood&Wall collectie.

GAMMA Wood&Wall is geschikt voor muren en alle soorten hout. Voor hout is geen grondverf nodig, met uitzondering van onbehandelde MDF. Voor zuigende of nieuw gepleisterde muren is het beter om de muur eerst voor te behandelen met een voorstrijkmiddel. Voor een optimaal krijteffect verf je de muren met een grote blokkwast. Wil je juist een gladder resultaat? Gebruik dan een roller voor watergedragen verf. Kortere haren zorgen voor een gladder resultaat. Meubels schilder je ook voor het beste resultaat met een kwast voor watergedragen verf.

Recent bekeken