Creëer een klassieke, poedermatte uitstraling

GAMMA Wood&Wall is een watergedragen krijtverf met een poedermat effect. Dit geeft de klassieke en landelijke uitstraling van een knusse cottagesfeer op het Engelse platteland. Met de eigentijdse kleuren – zoals Gentle Green en Precious Pink – komt het poeder matte effect van krijtverf tot in het kleinste detail tot z’n recht.

Ontdek het Wood & Wall assortiment

Muur: GENTLE GREEN. Stoel: GAUSTY GREEN
Deze krijtverf is geschikt voor diverse ondergronden: binnenmuren, meubels en houten panelen. Je brengt de GAMMA Wood&Wall verf aan met een muurverfroller of blokkwast.

Kast: TIDY TAUPE. Muur: Betonlook SOFTLY SAND.
Creëer een industriëel beton effect op muren en houten panelen, in stijlvolle grijstinten of in een warme, zachte kleur. Breng de betonlook eenvoudig aan met een muurverfroller, blokkwast en een spaan.

Bescherm geschilderde muren

De kleurloze, extra matte Muurvernis van GAMMA Wood&Wall maakt geschilderde muren en meubelen extra beschermd en beter te reinigen. Donker geschilderde muren en meubels worden intenser van kleur en weerbaarder tegen witte vegen.
Muur: BRITISH BLUE

Test je favoriete kleur

Probeer je favoriete verfkleur eerst rustig thuis uit. Juist door de kleur pas thuis uit te testen, ontdek je hoe een kleur staat in jouw interieur. Zo zie je direct of je gekozen kleur past bij je meubels, vloer en accessoires. Gebruik hiervoor de handige GAMMA Wood&Wall 100 ml kleurtester. Of laat je lievelingskleur mengen in een krijtverftester.

Bekijk onze Wood & Wall kleurtesters

GAMMA Wood&Wall verf kopen

Het kleurenpalet van GAMMA Wood&Wall is verkrijgbaar als kant-en-klaar assortiment of je kan de kleur van je keuze laten mengen op de verfmengmachine in de GAMMA winkel. Bestel je liever online? Dat kan! Je kan ook elke kleur lak of muurverf ook laten mengen bij de online verfmengservice.

Bestel jouw mengverf

Recent bekeken