Folderaanbiedingen

GAMMA folder week 33
Deze folder is geldig van maandag 10 augustus t/m zondag 16 augustus. Bekijk de online folder van GAMMA en bespaar!

Verf magazine compleet
Inspiratie opdoen voor je volgende verfklus begint in het nieuwe GAMMA verfmagazine. Van schildertips, schildertechnieken tot kleuradvies. Op zoek naar klusadvies? Ook vind je hier handige stappenplannen en tips die je helpen met je verfklus. Voor schilderklussen in en rondom je huis.

GAMMA Verf magazine klusdossier
Om je goed op weg te helpen heeft GAMMA een magazine met een praktisch klusdossier boordevol advies en tips voor elke verfklus. De pagina’s zijn overzichtelijk opgedeeld in binnen- en buitenklussen. Ook geeft GAMMA je per klus een duidelijk stappenplan, aangevuld met handige tips & tricks. Van lakwerk binnen tot verfklussen in de buitenlucht: een perfect geschilderd resultaat begint hier!

Verf magazine inspiratie
Welke verfklus ook op je planning staat, inspiratie en ideeën opdoen is altijd een eerste belangrijke stap. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen probleem! GAMMA heeft voor jou de beste tips en leukste ideeën verzameld om mee aan de slag te gaan. Van inspirerende kleuren en verrassende verfsoorten tot originele verftoepassingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende klus!

Recent bekeken