Over GAMMA

Bedrijfsprofiel

GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Op dit moment zijn er 166 GAMMA-bouwmarkten in Nederland en 86 in België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en klusservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing.

Bouwmarkt en webshop

Bij GAMMA gaan we ervan uit dat onze klanten prima zelf keuzes kunnen maken. De logische inrichting van onze bouwmarkten helpt daarbij. Tegelijkertijd denken we graag met onze klanten mee. Onze medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig en de presentaties in de bouwmarkten – zoals de stylistendag en de verf-doe-dag – actueel en functioneel. Klanten kunnen ook online bij GAMMA terecht: GAMMA heeft een uitgebreide webshop én geeft online klusadvies. Gamma.nl is lid van Thuiswinkel.org.

Aandacht voor milieu, veiligheid en gezondheid

Als marktleider voelt GAMMA zich verantwoordelijk voor een milieuvriendelijke doe-het-zelfbranche. We vinden het belangrijk dat onze klanten tijdens het klussen de beste materialen gebruiken en aandacht hebben voor het milieu, veiligheid en gezondheid. Daarom bieden we onder andere een ruime selectie producten aan met het Klus Bewust Label en geven we online tips om bewust te klussen. GAMMA werkt samen met Milieu Centraal, Stichting Consument en Veiligheid en Wecycle/Stibat.

Intergamma

GAMMA is een franchiseformule. De GAMMA-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. De eigenaar van de formule is Intergamma bv. Met de doe-het-zelfformules GAMMA en KARWEI is Intergamma marktleider in Nederland en België. In Europa behoort Intergamma tot de 15 grootsten. De franchisenemers van Intergamma zijn ook de aandeelhouders van Intergamma.

Intergamma stelt voor haar franchisenemers het assortiment samen en zorgt voor verkoopbegeleiding en publiciteit. De franchisegever verzorgt verder opleidingen en levert diensten op het gebied van automatisering en logistiek. Intergamma heeft kantoren in Leusden en Antwerpen. Hier werken in totaal ongeveer 370 medewerkers. Intergamma streeft naar verantwoord ondernemen, met respect voor de mens en zijn omgeving, en is lid van de VWDHZ, de Vereniging van Winkelketens in de Doe-Het-Zelfbranche.

Recent bekeken