Waarom GAMMA? Drie goede redenen om voor GAMMA te kiezen lees je hier.

1. GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken

Met een goede voorbereiding is klussen altijd leuker en makkelijker. GAMMA helpt daar graag bij. Met dit label geven we zowel in de bouwmarkt als op onze website aan wanneer wij je kunnen helpen bij je klus. Op onze website staan meer dan 350 stappenplannen waarmee je uiteenlopende klussen klaart: van het aflakken van plinten tot het zelf plaatsen van een dakraam.

2. GAMMA helpt je bij het maken van de juiste keuze

Ook bij het maken van een goede productkeuze helpt GAMMA graag. Want een succesvolle klus begint met de keuze voor het juiste materiaal. Met dit label geven we zowel in de bouwmarkt als op onze website aan wanneer wij je kunnen helpen bij je keuze. Welke handzaag kies je bijvoorbeeld als je laminaat wilt zagen? En welke lichtbron is geschikt voor de badkamer? Behalve met onze klusadvies helpen we ook met keuzehulpen voor de inrichting van je huis en tuin.

3. Ook voor maatwerk en speciale producten ben je bij GAMMA aan het juiste adres

De keuze bij GAMMA is groot. In onze bouwmarkten en op onze website verkopen we meer dan 30.000 artikelen! Kun je toch niet vinden wat je nodig hebt? Dan kunnen we dat wellicht voor je bestellen. Met dit label geven we in de bouwmarkt aan wanneer je speciale producten kunt bestellen. Raamdecoratie kun je bij GAMMA op maat laten maken.

Recent bekeken