Waarom GAMMA?

Drie goede redenen om voor GAMMA te kiezen:

1. GAMMA helpt u om de klus op de juiste manier aan te pakken

Met een goede voorbereiding is klussen altijd leuker en makkelijker. GAMMA helpt daar graag bij. Met dit label geven we zowel in de bouwmarkt als op onze website aan wanneer wij u kunnen helpen bij uw klus. Op onze website staan meer dan 350 ‘stappenplannen’ waarmee u uiteenlopende klussen klaart: van het aflakken van plinten tot het zelf plaatsen van een dakraam. U maakt het mooi; GAMMA maakt het makkelijk en betaalbaar.

2. GAMMA helpt bij het maken van de juiste keuze

Ook bij het maken van een goede productkeuze helpt GAMMA graag. Want een succesvolle klus begint met de keuze voor het juiste materiaal. Met dit label geven we zowel in de bouwmarkt als op onze website aan wanneer wij u kunnen helpen bij uw keuze. Welke handzaag kies je bijvoorbeeld als je laminaat wilt zagen? En welke lichtbron is geschikt voor de badkamer? Behalve met onze klusadvies helpen we ook met klusoriëntatie voor de inrichting van uw huis en tuin.

3. Ook voor maatwerk en speciale producten bent u bij GAMMA aan het juiste adres

De keuze bij GAMMA is groot. In onze bouwmarkten en op onze website verkopen we meer dan 30.000 artikelen! Kunt u toch niet vinden wat u nodig hebt? Dan kunnen we dat wellicht voor u bestellen. Met dit label geven we in de bouwmarkt aan wanneer u speciale producten kunt bestellen. Raamdecoratie kunt u bij GAMMA op maat laten maken.