Ben je weinig thuis? Laat je GAMMA-bestelling of ander pakketje dan bezorgen bij een PostNL Pakketpunt bij jou in de buurt. Is je pakket al onderweg? Ook dan kan het vaak nog voor je worden afgeven bij een PostNL-punt. Elke GAMMA in Nederland heeft een PostNL-punt – met maar liefst 166 bouwmarkten is er dus altijd een PostNL Pakketpunt bij jou in de buurt. Zo kun je, terwijl je je klusspullen verzamelt, ook je pakket laten versturen of afhalen. Handig!

Je pakket versturen

Bij PostNL Pakketpunten verstuur je pakketten naar andere adressen binnen Nederland of naar het buitenland. Elk Pakketpunt biedt verschillende verzendopties en adviseert je graag over de meest geschikte verzendmethode. Dit geldt óók voor de PostNL-punten die je vindt in de GAMMA bouwmarkt.

Een pakket ophalen

Bestel je een pakket via GAMMA of een andere webshop? Dan heb je vaak de optie om het op een PostNL Pakketpunt te laten bezorgen. Heb je een pakket besteld en ben je niet thuis? Haal je pakket eenvoudig op bij het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt in jouw GAMMA bouwmarkt.

Voorwaarden pakket ophalen

Na elke online bestelling bij GAMMA of een andere webshop ontvang je de voorwaarden voor het ophalen van je pakket na het bestelproces. Zo worden je pakketten en postbuspakjes bij een PostNL Pakketpunt voor een periode van maximaal 7 dagen bewaard. Wacht je op aangetekende brieven, brieven met verzekerservice of brieven met legitimatie? Deze worden voor een periode van 14 dagen bewaard. Daarna worden de pakketjes of brieven teruggestuurd. Neem ook altijd je legitimatie mee wanneer je een pakket komt ophalen. Bekijk alle algemene voorwaarden van een PostNL Pakketpunt bij GAMMA

PostNL Pakket- en briefautomaat

Geen tijd om je pakketje op te halen of te verzenden binnen de openingstijden van het dichtstbijzijnde PostNL-punt? PostNL-automaten die je buiten vindt zijn bijna allemaal 24/7 te gebruiken. Ligt er een pakketje voor je klaar in de automaat? Dan krijg je een unieke code waarmee alleen jij de locker van de automaat kunt openen. Wel zo veilig. Kortom: met de pakketautomaat van PostNL verstuur of haal je je pakket wanneer het jou uitkomt. Het pakket wordt wordt 72 uur in de automaat bewaard, daarna wordt het naar het PostNL-punt gebracht.

Zoek pakketautomaat

Recent bekeken