Vloeren kopen bij GAMMA

Vloeren hebben een belangrijke functie in je huis. Ze moeten tegen een stootje kunnen en daarnaast ook passen bij de stijl van de verschillende kamers in je woning. De vloeren in het assortiment van GAMMA zijn daarom altijd stijlvol en van kwaliteit. Daarnaast vind je bij ons ook alles wat je nodig hebt om de vloeren netjes in je woonkamer tot aan de keuken te leggen. Denk hierbij aan plinten en allerlei legbenodigdheden, waarmee je iedere soort vloer optimaal plaatst en tot in de details afwerkt. Van vloeren en onderhoudsmiddelen tot vloerlijmen en deurmatten, je vindt het allemaal bij GAMMA.

Soorten vloeren

GAMMA heeft een breed assortiment aan vloeren, van goedkope vloeren tot ondervloeren. Denk hierbij ook aan houten vloeren of kunststofvloeren met een houtlook, zoals laminaat of PVC-vloeren. Deze soorten vloeren geven je huis een natuurlijk interieur. GAMMA biedt je ook houten vloeren in verschillende soorten, kleuren en uitvoeringen. We leveren onder andere hard eiken en het zachtere grenen en vuren, en van massief hout tot lamelparket. Wil je liever iets anders dan hout? Ga voor glanzende of matte tegels als je jouw kamer een robuuste uitstraling wil geven. Houd je van een warme sfeer? Kies dan voor vloerkleden. En twijfel je nog over de kleur voor je nieuwe vloer? Schaf vloerstalen in meerdere kleuren aan om thuis in de verschillende kamers te testen. Zorg daarnaast altijd voor een passende ondervloer en de juiste afwerkmaterialen, zoals overgangsprofielen en plinten.

Nieuwe vloer: leggen en onderhoud

Zelf je vloer leggen, van laminaat tot PVC-vloeren / vinyl vloeren, is een fluitje van een cent. Bekijk ons klusadvies over vloeren leggen om goed van start te gaan. De vloer moet bijvoorbeeld stevig vastgezet worden; gebruik hier vloerlijm voor. Daarnaast is met regelmaat je vloer reinigen en onderhouden essentieel, zodat je nieuwe vloer langdurig mooi blijft. Je vindt in ons brede aanbod daarom ook onderhoudsmiddelen. Naast ons eigen merk verkopen we ook de bekendere namen als HG, Bruynzeel en Albastine. Of je nu je tegels opnieuw wilt voegen, je massief houten vloer in wilt oliën of je PVC-vloer / vinyl vloer op je ondervloer wilt plakken, bij GAMMA ben je aan het juiste adres voor alle leg- en onderhoudsmiddelen.

Nieuwe vloer bestellen

Kom gerust langs in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt om je nieuwe vloer te kopen. Zoek je een goedkope vloer voor een kleine kamer, of een mooie vloer voor een prominentere ruimte in huis? In de bouwmarkt leg je de soorten vloeren naast elkaar, zodat je een goede, weloverwogen keuze kan maken. Ben je er al helemaal over uit welke vloer je in huis wilt halen? Bestel dan gemakkelijk je vloer in de webshop en begin zo snel mogelijk met het leggen van je nieuwe vloer.

Recent bekeken