Tegels kopen bij GAMMA

Ooit aan tegels op je huiskamervloer gedacht? Vaak worden tegels gezien als hard, koud en totaal niet sfeervol, maar niets is minder waar. Tegels zijn ook buiten de badkamer of keuken breed inzetbaar. Bij GAMMA vind je een groot assortiment tegels in meerdere kleuren, stijlen, afmetingen en materialen. Van vloertegels en wandtegels tot felgekleurde kunststofvarianten, je vindt bij ons altijd een tegel die bij jouw persoonlijke stijl past. Sommige tegels zijn zelfs geschikt voor binnen én buiten, zodat je jouw terras er ook bij kunt betrekken. GAMMA heeft ook de benodigde accessoires en hulpmiddelen voor het leggen van de perfecte tegelvloer, zodat je er zo snel mogelijk mee van start kunt gaan.

Vloertegels en wandtegels: van keramisch tot mozaïek

Vloertegels en wandtegels kennen veel voordelen. Ze beschermen je maximaal tegen vocht en zijn ze makkelijk te onderhouden. Wat dacht je van keramisch parket? Deze tegels hebben een houtlook, maar bestaan uit verhitte klei en zijn afgetopt met een glazuurlaag. Of misschien wil je speelse mozaïek tegels op je wand. Gebruik ons stappenplan vloer betegelen voor uitgebreide tips en klusadviezen. Heb je een houten vloer die je wilt aanvullen met tegels? Bekijk dan ons stappenplan houten vloer inleggen met tegels. Wil je het liever laten betegelen door een vakman? Neem dan contact op met de GAMMA Klusservice.

Tegelgereedschap en –accessoires

Met het tegelgereedschap van GAMMA heb je alles in huis om je tegelvloer snel en efficiënt op maat te maken en te leggen. Zo leg je binnenkort een strakke tegelvloer die jaren mee gaat! Bij het leggen van een tegelvloer zijn tegellijm en voegmiddelen absoluut onmisbaar. GAMMA heeft tegellijm en voegmiddelen voor iedere ondergrond en tegelsoort. Je kunt bij ons ook terecht voor bijpassende plinten en overige vloerleghulpmiddelen, zoals tegelsnijders en tegelzaagmachines. Met de tegelaccessoires van GAMMA, waaronder tegelverf, tegelgrondmiddel, tegelkruisjes en t-stukjes, ben je goed voorbereid voor het leggen van een tegelvloer.

Recent bekeken