close

Tegels

Een vloer afwerken kan op veel verschillende manieren. Bij GAMMA vind je een groot assortiment tegels in diverse kleuren, stijlen, afmetingen en materialen. Sommige tegels zijn geschikt voor binnen en buiten. Je kunt je tegelvloer zelf leggen. Laat je inspireren en adviseren met onze klusadviezen en koop meteen ook de benodigde accessoires en hulpmiddelen zodat je snel kunt genieten van je tegelvloer.

Vloertegels

Vloertegels van GAMMA blijven er jarenlang als nieuw uitzien en zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Bij GAMMA heb je de keuze uit vloertegels voor iedere stijl, of je nu een modern, klassiek of rustiek interieur hebt.

Tegelgereedschap

Met het tegelgereedschap van GAMMA heb je alles in huis om je tegelvloer snel en efficiënt op maat te maken en te leggen. Zo leg je binnenkort een strakke tegelvloer die jaren mee gaat!

Tegellijm & Voegmiddelen

Tegellijm en voegmiddelen zijn onmisbaar voor het leggen van een tegelvloer. GAMMA heeft tegellijm en voegmiddelen voor iedere ondergrond en iedere tegelsoort. Je kunt bij ons ook terecht voor bijpassende plinten en overige vloerleghulpmiddelen.

Tegelaccessoires

Met de tegelaccessoires van GAMMA ben je goed voorbereid voor het leggen van een tegelvloer. Zo vind je bij GAMMA onder andere tegelaccessoires als primer, tegelgrondmiddel, tegelkruisjes en t-stukjes.