close

Tuin

Assortiment tuin

Uw tuin als verlengstuk van uw woning. Buiten genieten zoals u dat binnen ook doet. Dat kan wanneer u uw tuin met zorg aankleedt. Wat wat is er nu heerlijker dan lekker buiten ontspannen in uw eigen tuin? GAMMA heeft voor u alles in huis om uw tuin aan te leggen, te onderhouden en aan te kleden. Zodat u precies die sfeer creƫert waarnaar u op zoek bent. Van het maken van het plan tot de laatste puntjes op de i, voor alle benodigde producten kunt u bij GAMMA terecht (en ook voor diverse klusideeƫn en -adviezen).

Het begint bij de basis

Begin bij het kiezen van de juiste basis. Wilt u een terras aanleggen? Bedenk dan welke uitstraling u wilt realiseren en welk materiaal daarbij hoort. Bij GAMMA vindt u producten van hout, grind, steen of kunstgras waarmee u vrij eenvoudig zelf een terras kunt aanleggen. En ook wanneer u graag een vijver wilt, bent u daarvoor bij GAMMA aan het juiste adres. Er is een enorme keuze aan materialen, stijlen en prijzen. Voor ieders smaak en elke portemonnee is wel iets te vinden.

Beschutting en veiligheid

Een goede schutting zorgt voor privacy, geeft een veilig gevoel en levert beschutting op. Ook hiervoor kunt u bij GAMMA weer kiezen uit een groot aantal materialen. Kies voor een kant-en-klare schutting of maak er zelf een van stevige tuinpalen en -planken. Met het duurzame hout van tegenwoordig bent u voor jaren verzekerd van een onderhoudsarme en degelijke afscheiding.

Optimaal genieten

Met tuinmeubelen, een parasol en tuindecoratie zorgt u voor comfort en een persoonlijke touch. GAMMA heeft een ruim assortiment tuinmeubelen, van loungesets tot bistrostoeltjes of picknicktafels. En om 's avonds te kunnen genieten van uw tuin, heeft GAMMA buitenverlichting in alle soorten en maten. Wanneer u dan ook nog de barbecue of vuurkorf aansteekt, kan uw dagje buiten niet meer stuk.