Alles voor de tuin kopen bij GAMMA

De tuin wordt gezien als het verlengde van de woonkamer. Een mooie tuin is dan ook een aanvulling voor iedere woning, een plaats waar het met mooi weer aangenaam vertoeven is. GAMMA biedt je alles wat je nodig hebt om je tuin in te richten, of dit nu een kleine voortuin betreft of een heel ruime achtertuin. Binnen ons assortiment vind je onder andere:

  • Tuinmeubelen
  • Tuinhout
  • Vuurkorven en terrasverwarmers
  • Tuinhuizen
  • Tuinbestrating
  • Tuinbewatering

Een mooie tuin in iedere gewenste stijl

Het is bekend dat er voor de inrichting van de woning verschillende stijlen zijn. Dit geldt echter ook voor de tuin. Je kiest zelf of een strakke tuin, een moderne tuin of misschien wel een landelijke tuin beter bij je past. Vaak kiezen mensen letterlijk voor het verlengen van de woonkamer en wordt de stijl van binnen buiten voortgezet. Niets is echter fout en alles mag. Een landelijke inrichting in huis en toch een strakke tuin? Jij bepaalt! De stijl voor een mooie tuin regel je door de tuin in te richten met spullen die wij voor je in het assortiment hebben opgenomen. Denk aan buitenverlichting en bestrating of gazon. Een strakke tuin, of moderne tuin, wordt gekenmerkt door strakke materialen en, indien gewenst, weinig beplanting. Een landelijke tuin kent vaak meer groen waardoor een gazon wellicht een mooie aanvulling is.

Alles voor de kleine voortuin

Less is more. Dat is in een kleine voortuin een gouden regel. Wil je een ruimtelijk effect creëren, stop de voortuin dan niet vol met planten en ornamenten, maar houd de tuininrichting rustig en overzichtelijk met strakke lijnen, iets wat voldoet aan de kenmerken van een moderne tuin. Een landelijke tuin is vooral erg mooi wanneer de oppervlakte van de grond wat groter is. Wil je toch graag een landelijke uitstraling, gebruik dan tuinaccessoires voor je persoonlijke stijl. Denk hierbij aan een mooi ornament met een landelijke uitstraling.

Een mooie tuin met de hulp van GAMMA

Wil je optimaal genieten van rust en ruimte in de voor- of achtertuin, dan zit je bij GAMMA goed. Richt je tuin in met de mooiste tuinmeubelen en accessoires en zorg voor privacy met de schuttingen van GAMMA. Bestel je benodigdheden online of kom langs in een van de bouwmarkten.

Recent bekeken