close

Tuininrichting

Met meubelen, accessoires en planten zorgt u ervoor dat u zich thuis voelt in uw huis. Ook uw tuin kunt u inrichten op een manier die bij u past. Want als het een mooie zomer wordt, dan zult u er hopelijk heel wat uren vertoeven. GAMMA heeft een ruim aanbod van producten waarmee u uw tuin kunt inrichten in diverse stijlen en smaken. Bekijk het assortiment tuinhuisjes, tuinmeubelen, parasols, vuurkachels en nog veel meer.

Tuininrichting: tuinmeubelen en tuinhuis

Meest bepalend voor de inrichting van uw tuin zijn tuinmeubelen en een tuinhuisje. Of u nu op zoek bent naar een huisje voor uw gereedschap, een chillplek voor de kinderen, eettafel, loungeset of bankje, GAMMA heeft het allemaal.

Partytent en parasol

Zo lang en veel mogelijk genieten van het buitenleven, kan met een parasol of partytent. Deze beschermen u tegen wind, regen en zonneschijn.

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kunt u lekker lang buiten zitten zonder dat u veel last heeft van regen of zon. U kunt een terrasoverkapping ook gebruiken als carport of afdak voor uw auto.

Tuindecoratie: bloempot en plantenbak

Een bloempot of plantenbak in een bepaalde kleur geven direct een zekere uitstraling aan uw tuin. Zo kunt u met kleine aanpassingen gemakkelijk de trends volgen.

Tuin inspiratie en tuin idee├źn

Bij GAMMA kunt u zowel in de bouwmarkten als online inspiratie opdoen voor uw tuin.

Vuurkorf en terraskachel

Zo lang mogelijk genieten van het buitenleven, kan door gebruik te maken van een van de vele vuurschalen, vuurkorven, terraskachels of terrasverwarmers uit het assortiment van GAMMA.

Buitenspeelgoed

Kinderen moeten zich kunnen uitleven. Met uitdagend en veilig buitenspeelgoed van GAMMA zit dat wel goed. U kunt kiezen uit zwembaden, speelhuisjes, glijbanen en nog veel meer.

Vijver

Een waterelement in de tuin geeft extra sfeer. U kunt deze natuurlijk zelf maken. Wilt u planten of vissen in de vijver, zorg dan voor voldoende zuurstof met een vijverpomp.