toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • GARANTIA
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Regentonnen

52 resultaten
Bekijk de TOP 10

Regentonnen kopen bij GAMMA

Regentonnen zijn bedoeld voor het opvangen van regenwater en heel erg handig om je tuin mee te bewateren, het terras mee schoon te maken of de fiets mee te poetsen. Regentonnen worden ook wel waterton genoemd en zijn bij GAMMA in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de kunststof regenton en een houten regenton. Wil jij regenwater opvangen, koop dan snel een regenton in een van de GAMMA-bouwmarkten of op de GAMMA-website.

De waterton als blikvanger in de tuin

Met de juiste keuze maak je van regentonnen niet alleen een praktisch item, het wordt ook een echte blikvanger in de tuin. Het basismodel is de kunststof regenton in het groen. Door de kleur zal deze waterton niet opvallen in de tuin. GAMMA heeft ook enkele opvallende regentonnen voor je klaarstaan. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof regenton met daarop een bloembak. Deze modellen zijn beschikbaar in antraciet en wit. Ook de houten regenton ontbreekt niet in het aanbod. Deze houten regenton is echter gemaakt van kunststof met een houtnerf erin verwerkt. Zo blijft de houten regenton erg lang mooi.

Accessoires voor de regenton kopen

Je hebt niet genoeg aan alleen een regenton als je regenwater wilt opvangen. Je moet ook investeren in een regenpijp en, indien nog niet aanwezig, een dakgoot. Met ons online stappenplan is een regenton plaatsen heel eenvoudig. Niet iedere regenton beschikt standaard over een kraan. GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton, maar naar het riool afgevoerd. Ook een standaard voor de regenton is zeer handig. Hoe hoger je regenton staat, hoe meer waterdruk je hebt.

Online een regenton kopen

Onze bouwmarkten zijn verspreid over het land gevestigd, waardoor er altijd wel een bouwmarkt bij jou in de buurt zit. Bij GAMMA bestel je ook heel eenvoudig je regenton online. Per artikel staat duidelijk de online beschikbaarheid en de levertijd vermeld. Je laat je bestelling thuisbezorgen of je haalt deze af in een bouwmarkt naar keuze.

Recent bekeken