inspiratie

Tuininspiratie

Een familietuin 3X anders

Laat je inspireren door onze tuinontwerpen

Tuininspiratie nodig? Of je nu beschikt over een grote buitenruimte of een kleine achtertuin, hier vind je unieke tuininspiratie en tuinontwerpen voor alle soorten tuinen. Misschien ben je op zoek naar simpele tuinideeën, tuininspiratie voor een kleine tuin, tuinontwerpen voor je achtertuin of betaalbare tuinideeën. Bij GAMMA vind je genoeg tuininspiratie om van je buitenruimte een heerlijke plek te maken.

Tuininspiratie voor je (achter)tuin

Hoe groot of klein je achtertuin ook is, bij GAMMA vind je alles voor een kindvriendelijke tuin, een ideale barbecue-hoek of tuininspiratie voor een kleine achtertuin. Verder vind je tuinideeën voor moderne tuinen, landelijke tuinen of tuinen met een klein budget. In onze tuinontwerpen komen alle verschillende wensen en functionaliteiten samen. Laat je verrassen door onze kant-en-klare tuinontwerpen en doe tuininspiratie op voor je eigen tuin.

Ideeën voor je tuin

Bij GAMMA vind je talloze ideeën voor je tuin. Van inspiratie voor de ideale tuinindeling die past bij jouw buitenruimte tot border tuinideeën om van je tuin een groene oase te maken. Ontdek onze stijlvolle tuinmeubels en kwalitatieve bestratingen om je achtertuin verder in te richten met loungeplekken en eetgedeeltes. Richt gezellige hoekjes in om te ontspannen en creëer een ideale plek om elke warme zomeravond gezellig buiten te eten. Zo kan je straks optimaal genieten van je buitenruimte.

Kleine achtertuin inspiratie

Je hebt geen grote tuin nodig om buiten een fijne plek te creëren waar je kunt ontspannen. Ontdek hoe je met de juiste tuin ideeën en tuinontwerpen slim gebruik kunt maken van elke vierkante meter. Denk aan verticaal tuinieren, hangende tuinverlichting en multifunctionele tuinmeubels.

Simpele en goedkope tuin ideeën
Voor je droomtuin hoef je geen enorm budget te hebben. Bij GAMMA vind je goedkope tuin ideeën om jouw buitenruimte budgetvriendelijk in te richten. Installeer bijvoorbeeld solar ledlampen voor buiten om energiekosten te besparen. Of wat dacht je van grind als basis voor je tuin? Een goedkoop en waterdoorlatend alternatief voor tuintegels.

Achtertuin rijtjeshuis inspiratie

Woon je in een rijtjeshuis? Ook dan kan je een knusse buitenruimte creëren met genoeg privacy om je terug te trekken na een lange dag. Er zijn verschillende tuinafscheidingen die voldoende beschutting bieden en je tuin extra sfeer geven. Ga bijvoorbeeld voor een schutting met planken om en om voor een ruimtelijk effect of kies een bamboeafscheiding voor een meer natuurlijke sfeer. Met een klimplant zorg je voor net wat extra groen.

Een tuinontwerp maken

Wil je zelf tuinontwerpen maken? Ook daar helpt GAMMA graag bij. Van je tuinideeën in kaart brengen en je tuinontwerp verfijnen tot inspiratie voor beplanting en de verdere inrichting van je tuin. Verder vind je praktische stappenplannen voor verlichting en bewatering, zoals zelf tuinverlichting of een buitenkraan aanleggen. Ben je op zoek naar tuin ideeën met gras of juist achtertuin rijtjeshuis inspiratie? Laat je inspireren door onze tuinontwerpen of gebruik onze tips en tuinideeën om zelf je tuinontwerp te maken.

Deze inspiratie komt voor in