Houdt u van natuurlijk, kies dan voor tuinhout in uw tuin

Tuinhout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Bij GAMMA vindt u vele soorten tuinhout. Wat u ook wilt maken, het kan met hout. Een tuinhuisje, schutting, hek of terras, alles is mogelijk. Weinig tijd en laat u daarom liever uw houten schutting plaatsen door een professional? U regelt dit via GAMMA Klusservice.

Een natuurlijke afscherming

Met hout creeërt u een heel natuurlijke afscheiding. GAMMA heeft kant-en-klare tuinschermen te koop. Kies welke soort hout u wilt en maak snel uw eigen schutting. Om het u helemaal makkelijk te maken, kunt u ook een poort of hek van hout kopen. Zo heeft u heel snel een afsluitbare afscheiding en zorgt u voor extra beschutting.

Een parketvloer voor buiten

U kunt natuurlijk kiezen voor een pad of terras van klinkers of tegels, maar wilt u het natuurlijke en warme van hout doortrekken in de hele tuin, dan kunt u ook daarvoor hout gebruiken. Bij GAMMA vindt u een enorme diversiteit aan tuinplanken, -tegels en vlonderplanken. Met tuintegels en vlonderplanken is het echt heel simpel om een pad of terras aan te leggen. Let er wel op dat u voor een solide basis zorgt. Ook daarvoor kunt u kiezen voor hardhout. En wist u dat de levensduur van hout tegenwoordig wel meer dan 15 jaar bedraagt? Zo bent u er weer voor jaren vanaf.

Maak het met tuinhout

Met tuinhout maak je alles zelf: tuinhuis, schutting, tuinhek, tuinmeubelen, overkapping of een tuinkast. Tuinhout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Bij GAMMA vindt u een ruim assortiment houten tuinplanken en accessoires en benodigdheden.

Houten tuinmeubelen maken

U maakt uw tuin helemaal af met mooie tuinmeubelen; dat geeft sfeer en gezelligheid. Bij GAMMA vindt u een ruim aanbod tuinmeubelen in verschillende stijlen. Klassiek, design, landelijk of modern. U kunt uw houten tuinmeubelen natuurlijk ook zelf maken. Bekijk het assortiment tuinhout en planken.

Rabatdelen

Rabatdelen worden vaak gebruikt als dichte wanden voor tuinhuisjes. Of als dichte schutting waarbij er geen doorkijk is. GAMMA heeft rabat in diverse houtsoorten. Kom naar de bouwmarkt of bestel rabatdelen in de online winkel en laat uw bestelling thuis bezorgen.

Vlonderplanken

Houten vlonders geven uw tuin een warme uitstraling. In combinatie met planten en struiken brengt u hiermee veel sfeer in uw tuin. GAMMA heeft vlonderplanken van geïmpregneerd hout, hardhout douglas en composiet.

Recent bekeken