Wat moet de hovenier doen?
Voer een omschrijving in
Waar moet de hovenier heen?
Bezig met zoeken
Voer je locatie in
Wanneer moet er iemand komen?
Zo snel mogelijk
We zorgen dat er zo snel mogelijk een hovenier bij je langs komt
87/uur
+€24.95
servicekosten
Kies beschikbaarheid
Kies zelf de datum en tijdstippen dat het jou uitkomt
v.a. 55/uur
+€24.95
servicekosten
Selecteer een optie

De vakman komt binnen een tijdvak van 2 uur bij je langs zodat je niet onnodig hoeft te wachten.

Jouw gegevens
Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldig telefoonnummer in

GAMMA Klusservice werkt voor deze service samen met Zoofy BV. Je gaat met het afnemen van deze service een overeenkomst aan met Zoofy. Zie de algemene voorwaarden en het privacy statement.

Klus klaar? Je ontvang een factuur per mail. Betalen kan na afronding heel simpel via Tikkie of iDeal.

De klusservice voor het laten uitvoeren van jouw snoeiwerk

Heb jij hoge bomen, struiken of heggen in jouw tuin die nodig gesnoeid moeten worden, maar ontbreekt het jou aan de kennis of gereedschappen om dit zelf te doen? Dan biedt Gamma Klusservice de perfecte oplossing. De ervaren hoveniers van onze kluspartner zijn gespecialiseerd in het snoeien van diverse soorten planten en bomen en zorgen voor een professionele en vakkundige uitvoering van het snoeiwerk.

Wij begrijpen dat elke tuin anders is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak. De deskundige hoveniers van onze kluspartner luisteren naar jouw wensen en stemmen hun werkzaamheden af op jouw tuin en behoeften. Of het nu gaat om het terugsnoeien van hoge bomen, het vormgeven van struiken of het netjes maken van de heg, zij zorgen voor een optimale snoei.

Bij Gamma Klusservice beschikken onze kluspartners over het juiste gereedschap en de benodigde kennis om het snoeiwerk op een veilige en effectieve manier uit te voeren.

Kies voor het gemak van Gamma Klusservice en laat ons het snoeiwerk in jouw tuin uitvoeren. Zo ben jij verzekerd van een prachtig onderhouden tuin, zonder de stress en inspanning van het snoeiwerk zelf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw tuin professioneel snoeien.

  • Snel een betrouwbare vakman van Zoofy
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Geen onverwachte kosten
  • Niet tevreden? Wij lossen het op

Recent bekeken