Elektrisch tuingereedschap

Elektrisch tuingereedschap kopen?

GAMMA verkoopt divers elektrisch tuingereedschap. Welke klus u ook wilt klaren, bij GAMMA vindt u het gereedschap waarmee het net wat sneller is gedaan. Waar u vroeger nog zwaar werk moest verrichten om hout te zagen of een terras schoon te schrobben zijn er tegenwoordig allemaal handige elektrische apparaten die u het werk een stuk lichter maken.

Kettingzagen

Als u veel bomen of struiken in uw tuin heeft staan, moet u geregeld zagen of snoeien. Met de moderne kettingzagen van McCulloch, Bosch, Black & Decker of Gardena is dit een fluitje van een cent. Ook het afval kunt u heel snel verwerken met bijvoorbeeld een hakselaar of bladblazer.

Grasmaaiers

Voor een mooi strak gazon is een elektrische grasmaaier een uitkomst. De meeste grasmaaiers hebben een opvangbak zodat u het gemaaide gras meteen opvangt. Dat scheelt weer een heleboel harken. Voor de randjes en de lastige hoeken is een grastrimmer een echte uitkomst. GAMMA heeft ook Gardena grasmaaiers.

Hogedrukreinigers

Een Kärcher hogedrukreiniger bespaart u veel tijd en energie en ook nog eens water. De krachtige hogedrukreinigers maken korte metten met bemoste terrassen, vieze rolluiken en auto's. De bijbehorende accessoires bestelt u heel eenvoudig online.

Heggenschaar

Wilt u uw beuken- of coniferenhaag snel trimmen? Dat gaat gemakkelijk en snel met een elektrische heggenschaar. Bekijk ons assortiment heggenscharen in de GAMMA bouwmarkt of in de online winkel.

Bladblazers

Als in het najaar uw tuin vol ligt met bladeren dan kunt dit snel en makkelijk opruimen met een bladblazer. Dat bespaart u veel tijd. En uw tuin ziet er weer netjes uit.

Verticuteermachines

In het voorjaar heeft uw gazon extra aandacht nodig. Het is dan goed om het gras in uw tuin te verticuteren en mos en onkruid te verwijderen. Zo krijgt uw gazon genoeg lucht en licht en kan het gras goed groeien. Met een verticuteermachine is dit fluitje van een cent.

Bosmaaier of trimmer

Met een grastrimmer heeft u in een handomdraai strakke randen langs uw gazon. Moet u snoeien op een plek waar u moeilijk bij komt of heeft u zwaarder snoeiwerk? Dan biedt een bosmaaier uitkomst.

Robotmaaiers

Robotmaaiers vindt u bij GAMMA. Heeft u een groot gazon en weinig tijd om te maaien? Een automatische grasmaaier doet het voor u, helemaal zelfstandig. U stelt het gebied in en de robotmaaier doet de rest.

Recent bekeken