toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Hakselaars

10 resultaten

Hakselaar kopen bij GAMMA

Met een hakselaar versnippert u in een handomdraai uw tuinafval. Handig wanneer u bijvoorbeeld veel snoeiafval heeft. U kunt uw blad en takken eenvoudig versnipperen tot composteerbaar afval. Dat scheelt een heleboel afval, is goed voor de tuin én milieuvriendelijk. Met een hakselaar hoeft u zichzelf niet in het zweet te werken door te zagen en u hoeft ook met lang niet zoveel tuinafval te sjouwen. Efficiënt, effectief en ook nog gewoon online te bestellen.

Houtsnippers maken met een houthakselaar

Heeft u veel snoeiafval in de tuin liggen? Dan maakt u met een hakselaar snel korte metten met de losse takken. De houtsnippers die u produceert kunt u gebruiken als compost of als bedekking in de tuin.

Bosch hakselaar

Bij GAMMA vindt u enkele hakselaars van Bosch. De verschillende wattages geven aan wat de capaciteit van het apparaat is.

Makita hakselaar

Een Makita takkenhakselaar versnippert met het grootste gemak grote takken en tuinafval en het zaagsel en de snippers worden opgevangen in een opvangbak.

Wolf fluisterhakselaar

De fluisterhakselaar van Wolf is krachtig en uitgerust met een freeswals met hoog snijvermogen. Dit zorgt ervoor dat de hakselaar relatief geluidsarm is.

Recent bekeken