Met verlengsnoeren, stekkerdozen en kabelhaspels van GAMMA creëer je in een mum van tijd een of meerdere extra stroomaansluitingen. Binnen of buiten het huis. Handig voor op de camping en de bouwplaats. Of als je met elektrisch gereedschap bijvoorbeeld de tuin wil bijwerken. De snoeren, stekkerdozen en haspels zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Zowel online als in de bouwmarkt.

Haspels

Met de kabelboxen en kabelhaspels van GAMMA is een stroomaansluiting altijd in de buurt. Handig voor grote en kleine klussen, binnen en buiten. In ons assortiment vind je haspels met een snoerlengte tot wel 50 meter lang. Niet alleen geschikt voor in of om het huis, maar ook op de camping of bouwplaats.

Stekkerdozen

Losse stekkerdozen van GAMMA kun je in huis gebruiken voor het creëren van extra stroomaansluitingen. Zo kun je meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. Er zijn bij GAMMA ook stekkerdozen met usb-aansluiting verkrijgbaar. Voor het opladen van de smartphone of tablet.

Verlengsnoeren

Met de verlengsnoeren van GAMMA creëer je snel en veilig extra stroompunten in of om het huis, of op de camping of bouwplaats. De snoeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengten en kleuren.

Recent bekeken