Gereedschap voor je Accu platform kopen bij Gamma

Elektrisch gereedschap krijgt zijn energie uit accu's. Met een Accu platform heb je één accu voor al je apparaten. Laad de accu op en klik hem eenvoudig op alle geschikte apparaten van dat merk. Erg handig voor bijvoorbeeld een grote klus met meerdere machines.

Hoe werkt het?

Met een Accu platform koop je één accu die voor al je gereedschap van hetzelfde merk werkt. Ben je een fan van Bosch? Koop dan een losse accu van Bosch met daarnaast het veel goedkopere elektrische (tuin)gereedschap zonder accu van Bosch. Heb je al een machine van Bosch met een accu die geschikt is? Dan hoef je alleen maar de goedkopere machines zonder accu aan te schaffen. Dat scheelt weer!

Van verschillende merken is het mogelijk om een Accu platform te beginnen. Zo is er elektrisch gereedschap van Makita dat maar één accu nodig heeft, maar ook van bijvoorbeeld Black+Decker, Batavia, LUX, SKIL of Gardena.

Voordelen van het accu platform

Naast het praktische voordeel van het hebben van één accu voor al je machines, scheelt dit ook in de aanschafwaarde van de machines. Je hebt voor de overige machines namelijk geen apparaat met accu meer nodig. Daarnaast werk je waar je maar wilt zonder een kabel, je bent niet afhankelijk van een stroombron. De accu's zijn ook kleiner, handzamer en beter voor het milieu. Minder accu's maken de wereld duurzamer!

Wil je graag nog wat meer weten over een Accu platform? Bekijk dan onze adviespagina.

Recent bekeken