Accu platform: goedkoper klussen met één accu

Het idee achter een accu platform is simpel: gebruik dezelfde accu voor al je gereedschap en tuingereedschap. Hierdoor hoef je niet voor elke elektrische (tuin)machine een nieuwe accu te kopen, dus je bespaard geld! Machines die werken binnen een accu platform zijn boormachines, boorhamers, heggenscharen, reciprozagen, cirkelzagen en nog veel meer accu machines!

Voordelen van een accu platform

  • Door te kiezen voor een accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!

  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap en uiterst gebruiksvriendelijk.

  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!


Hoe werkt een accu platform

1. Kies je machine en accu
Heb je nog geen accugereedschap? Je hoeft dan maar één keer elektrisch gereedschap te kopen met een accu. Je kan daarna elektrisch gereedschap kopen zonder accu wat je veel geld scheelt! Want je wisselt dan eenvoudig de accu tussen de verschillende machines van hetzelfde merk.

Heb je al een accu? Kijk dan van welk merk deze is en wat het voltage is dat op de accu staat. Je kan dan voor dat merk een (tuin)machine kopen zonder accu.

2. Breid goedkoop je collectie elektrisch gereedschap uit
Zodra je één accu hebt hoef je niet nog ééntje te kopen wanneer je een nieuwe (tuin)machine koopt. Zo bespaar je dus elke keer geld wanneer je een (tuin)machine aanschaft.

Welke merken hebben een Accu platform?

Hieronder vind je een overzichtelijke lijst van de merken die een Accu platform hebben bij GAMMA. We laten vast een aantal voorbeelden zien, maar ben je benieuwd naar het hele assortiment van dat merk. Klik dan op de button met 'Bekijk ons gehele assortiment'.

LUX 1-Power system

Het LUX 1-Power system geeft je de beschikking over 20V elektrisch (tuin)gereedschap waarmee je je LUX collectie compleet kan maken. Het accu platform van LUX maakt gebruik van accu's van 20 volt. De accu is te gebruiken op allerlei eletrisch (tuin) gereedschap van LUX. Zo kan je eenvoudig de accu van je LUX heggenschaar halen en plaatsen op je LUX accuboormachine. Zo kan je gelijk door met klussen!

Bekijk ons gehele assortiment

Bosch Power for All

Het Bosch Power for All accu platform bestaat uit enorm veel accu (tuin)gereedschap. Deze maken gebruik van een 12V accu of een 18V accu. Dankzij de ingebouwde Syneon chip hebben de Bosch Power for All accu’s altijd een hoge power output tot dat deze leeg zijn.

Bekijk ons gehele assortiment

Makita LXT

Het Makita LXT accu platform maakt gebruik van 18V accu’s. Er is Makita LXT accu (tuin)gereedschap dat gebruik maakt van twee 18V LXT accu’s zodat ze een vermogen kunnen leveren van 36V. De accu’s zijn 40% lichter ten opzichte van de vorige generatie en hebben geen last van zelfontlading als je ze niet gebruikt.

Bekijk ons gehele assortiment

SKIL Energy Platform

Het SKIL accu platform bestaat uit allerlei machines voor in en rondom je huis. Voor zware projecten of alledaagse klussen. Het accu gereedschap van SKIL maakt gebruik van Keep Cool technologie wat er voor zorgt dat de hitte geabsorbeerd wordt en de levensduur van de accu tot wel 25% langer wordt. De accu's van SKIL leveren constante stroom door de ActiveCell technologie. Zo werk je altijd met een constante stroomvoorziening.

Bekijk ons gehele assortiment

Black+Decker 18V

Het accu platform van Black+Decker bestaat uit meer dan 30 verschillende type elektrisch (tuin)gereedschap die allemaal met dezelfde 18V accu werken! De accu’s van Black+Decker zijn licht en compact waardoor ze geschikt zijn voor elk doe-het-zelf (tuin)project!

Bekijk ons gehele assortiment

Batavia MAXXpack

Het MAXXpack accu platform van Batavia werkt met meer dan 30 verschillende elektrische (tuin)machines. Je hebt dus maar één accu nodig voor al je elektrische Batavia (tuin)machines. Het accu platform maakt gebruik van 18V accu’s. Je wisselt de accu's eenvoudig tussen de machines.

Bekijk ons gehele assortiment

Gardena HeartBeat system

Het Gardena HeartBeat accu platform maakt gebruik van robuuste 18V accu’s. Deze accu’s kan je gebruiken met alle 18V elektrische tuinmachines van Gardena. De accu’s hebben geen last van geheugeneffect of zelfontlading.

Bekijk ons gehele assortiment

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende klus!

Recent bekeken