Hekwerk kopen bij GAMMA

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting of hekwerk voor in je voortuin, achtertuin of rondom je hele woning? Met een hekwerk creëer je snel privacy rondom je huis en ben je beschermd tegen wind en geluiden van buitenaf. Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. Bekijk hier ons assortiment aan hekwerken, gaaspanelen, poorten en schuttingen.

Van houten hekwerk tot ijzeren hekwerk

Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende materialen. Zo hebben wij hekwerken van hout, rieten hekwerk en bamboe schuttingen, maar bijvoorbeeld ook exemplaren gemaakt van kunststof. Hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling en kan in iedere gewenste kleur gelakt of geschilderd worden. Wil je een mooi kastanje hekwerk? Kies dan voor houtbeits in een warme kastanje tint. Een hekwerk of schutting van kunststof heeft weer als voordeel dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is.

Hekwerk en poorten

Een poort zorgt er voor dat je de tuin of buitenruimte rondom je huis gemakkelijk kunt betreden, maar ook dat je deze op een veilige wijze afsluit voor ongewenst bezoek. Plaats je een hekwerk in de tuin waar ook een poort geplaatst moet worden? Dan kun je bij GAMMA kiezen uit een aantal opties. Zo hebben wij in ons assortiment poorten gemaakt van hout, kunststof en metaal. Wil je graag zelf een tuindeur maken? Kies dan voor een metalen poortframe en bouw vanuit dit solide frame een poort geheel naar eigen wens.

Hekwerk online kopen of in de GAMMA-bouwmarkt

Een hekwerk bestel je bij GAMMA eenvoudig en snel online. Alle bestellingen die voor 21:00 uur zijn geplaatst worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Wil je graag eerst zien wat je koopt kom dan langs bij een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Plaats je het hekwerk zelf, kijk dan voor een goede en stevige bevestiging van het hekwerk naar onze schutting- en hekbenodigheden. Wanneer je weinig tijd hebt en liever een schutting of omheining laat plaatsen neem dan contact op met GAMMA Klusservice.

Recent bekeken