Poorten

Bekijk de TOP 10

GAMMA heeft een groot assortiment tuinpoorten, in verschillende stijlen en houtsoorten. Met een goede, stevige tuinpoort zorgt u voor privacy en veiligheid. Bij GAMMA vindt u ook tuinhekpoorten voor bij de GAMMA tuinhekken. De poorten hebben een lange levensduur en sommige zijn uitgerust met beslag, stootstrip en scharnieren. Zo maakt u snel een solide en veilige toegang voor uw tuin. Bestel online, tegelijkertijd met tuinpalen om de poort aan te bevestigen.

Poorten voor schutting of tuinhek

Als u een schutting of tuinhek plaatst, heeft u vaak ook een tuinpoort of schuttingdeur nodig om naar binnen te kunnen. GAMMA verkoopt complete poorten die u alleen hoeft te plaatsen.

Houten poorten

Heeft u een houten schutting of afrastering dan is het mooi om ook een houten poort te plaatsen. Zo maakt u er één geheel van.

Poortdeur of schuifpoort

Wilt u een poort in uw tuinhek of schutting plaatsen, dan kunt u kiezen tussen een gewone deur of een schuifdeur. Deze hangt u in een soort frame. Voordeel van een schuifpoort is natuurlijk dat deze minder plaats inneemt.

Houten tuinpoort of houten tuindeur maken

U kunt bij GAMMA een complete tuinpoort kopen, maar u kunt er ook voor kiezen een tuinpoort of tuindeur zelf te maken. Koop tuinpalen, tuinplanken, gaas en de nodige accessoires en maak een tuinpoort zoals u hem wilt hebben.

Recent bekeken