toon meer toon minder
  • Handson
tot
toon meer toon minder

Gaaspanelen

16 resultaten
Bekijk de TOP 10

Gaaspanelen kopen bij GAMMA

Wil je je tuin afschermen of inrichten met gaaspanelen, dan ga je snel naar een GAMMA-bouwmarkt of plaats je je bestelling online. Bij GAMMA kan je gaaspanelen kopen in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan metalen of houten gaaspanelen. En als je dan toch bij GAMMA gaaspanelen gaat kopen, kijk dan direct bij ons aanbod tuinpalen en ijzerwaren. Je wilt natuurlijk direct aan de slag!

Gaaspanelen voor de tuin

Wil je niet zelf met gaas en tuinhout je gaaspanelen in elkaar zetten, dan koop je bij GAMMA kant-en-klare gaaspanelen. Je bent niet gebonden aan een specifieke maat gaasscherm, waardoor het nergens voor nodig is om zelf met maatwerk aan de slag te gaan. Enkele maatvoeringen van de gaaspanelen zijn bijvoorbeeld 150 x 60 cm, 180 x 90 cm en 180 x 180 cm. Een gaasscherm is eenvoudig te plaatsen en is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Houten of metalen gaaspanelen

Gaaspanelen zijn geschikt voor het maken van een afscheiding voor de tuin. Houten gaaspanelen zijn hier het meest geschikt voor. Je hoeft alleen de juiste maat te kiezen en het gaasscherm aan de palen te bevestigen. Wil je wat meer groen in de tuin, dan laat je een hedera tegen je gaasscherm groeien. Hierbij zijn niet altijd gaaspanelen van hout noodzakelijk, soms volstaan gaaspanelen van metaal. Gaaspanelen voor de tuin zijn ook leuk om te vullen met grof grind. Je maakt een smalle bak van de panelen en vervolgens is het een kwestie van opvullen. Hiermee creëer je een originele erfafscheiding.

Gaaspanelen voor de tuin kopen

Heb je gekozen voor het kopen van gaaspanelen, dan is het een kwestie van het juiste materiaal en de passende maat te kiezen. GAMMA heeft panelen van verzinkt metaal en geplastificeerd gaas in metaalkleur, wit of groen. Welke keuze je maakt, hang af van de toepassing. De gaaspanelen zijn niet alleen geschikt voor het maken van een hekwerk, ze worden ook wel gebruikt voor het samenstellen van een dierenverblijf. Het overgrote deel van de gaaspanelen voor de tuin koop je online. Per artikel word je duidelijk geïnformeerd over de beschikbaarheid en de levertijd. Je weet dan ook direct hoe lang je op de levering van je bestelling moet wachten.

Recent bekeken