IJzerwaren komen altijd van pas. Of het nu gaat om hang- en sluitwerk, sloten, schroeven of bevestigingsmateriaal, in ijzer of aluminium, de ijzerwaren van GAMMA zijn solide en onverwoestbaar.

Beveiliging

Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment beveiligingsproducten waarmee je je woning en tuin beveiligt tegen brand en inbraak. Ook voor verschillende producten omtrent kinderveiligheid kun je bij GAMMA terecht.

Schroeven, pluggen, spijkers

Voor bijna elke klus heb bevestigingsmateriaal nodig, zoals schroeven, pluggen, bouten , moeren en spijkers. GAMMA heeft hiervoor alles in huis, variërend in materiaal, afmeting en prijsklasse.

Deurbeslag

Deurbeslag zorgt voor de finishing touch van de woning en een betere beveiliging. Kies de stijl die bij je past. Bij GAMMA vind je ook een groot assortiment bellen, intercoms, brievenbussen en huisnummers.

Sloten en scharnieren

Scharnieren zorgen ervoor dat deuren goed afgehangen zijn en soepel open en dicht gaan. En met de juiste veiligheidssloten ben je ervan verzekerd dat ongenode gasten niet binnen kunnen komen. Bij GAMMA vind je nog veel meer ijzerwaren die van pas kunnen komen. Denk aan een kluis, trapleuning, tuinijzerwaren of metalen platen en profielen. Maak je keuze en bestel snel en eenvoudig online.

Recent bekeken