close

Onderhoud & verzorging

Veel tijd, geld en energie gestopt in de aanleg van uw tuin? Dan wilt u er natuurlijk ook alles aan doen om uw tuin goed te onderhouden en in topconditie te houden. Bij GAMMA vindt u werkelijk alles wat u daarvoor nodig heeft, zoals tuinslangen, gieters, regentonnen, bloembollen, graszaad, potgrond, tuinaarde, muizenvallen en onkruidbrander.

Tuinslangen, gieters, drukspuiten

Bewateren van gras en planten is belangrijk. Vooral als het wat warmer wordt. GAMMA verkoopt diverse tuinslangen, haspels, gieters en plantensproeiers.

Regentonnen

Vang het regenwater op in een regenton en gebruik dit om uw planten water te geven en de auto te wassen.

Bloembollen & zaden

Een bloeiende bloementuin of makkelijke moestuin? Plant op tijd bloembollen en zaai groente-, kruiden- en bloemzaden om te genieten van de natuur.

Konijnenhokken & insectenhotels

Geef uw konijn buiten een ruime plek in een konijnenhok om te slapen en spelen en ook voor de insecten heeft GAMMA diverse insectenhotels in het assortiment.

Graszaad

Of u nu uw gazon nog helemaal moet aanleggen of kale stukken wilt herstellen, met het graszaad van GAMMA geniet u binnen de kortste keren van een groene grasmat.

Potgrond & tuinaarde

Goede potgrond en tuinaarde zorgen voor een gezonde voedingsbodem voor planten, bomen en struiken in uw tuin of op het terras.

Ongediertebestrijding

Als u last heeft van ongedierte, dan wilt u daar zo snel mogelijk van af. Check het assortiment ongediertebestrijding van GAMMA.

Muizenval & rattengif

Muizen en ratten zijn verleden tijd met een goede muizenverjager, muizengif of muizenval. Ook als u ongewenst ratten heeft, weet GAMMA de oplossing.

Onkruidbestrijding

Onkruid heeft de neiging andere planten te overwoekeren. Dat wilt u natuurlijk niet. Probeer onkruid te voorkomen en maak gebruik van de verschillende onkruidbestrijdingsmiddelen om er voor lange tijd vanaf te zijn.

Schoonmaakmiddelen

Als het tuinseizoen weer voor de deur staat, dan is een extra schoonmaakbeurt niet verkeerd. Elke schoonmaakklus heeft zijn eigen schoonmaakmiddelen nodig. Maak uw terras, schutting en tuinmeubelen schoon om weer te kunnen genieten van uw tuin.

Strooizout & sneeuwschuivers

Ook als de tuin winterklaar is, is er werk aan de winkel voor u. Met strooizout en een sneeuwschuiver beperkt u de overlast van ijzel en sneeuwval.