Artikelen voor tuinonderhoud kopen bij GAMMA

Een mooi gazon is een aanvulling voor de tuin, maar dit is alleen te realiseren met het juiste tuinonderhoud. Alles wat je voor het onderhoud van de tuin nodig hebt, vind je bij GAMMA. Denk hierbij aan:

  • graszaad
  • grond en meststoffen
  • onkruidbestrijding

Voor professioneel tuinonderhoud ga je naar een van de bouwmarkten of winkel je online.

Alles voor de beste tuinverzorging

De tuin is het verlengstuk van de woonkamer. Heb je veel tijd, energie en geld in het aanleggen van de tuin gestoken, dan wil je deze natuurlijk in topconditie houden. Door de tuin op gezette tijden te onderhouden, voorkom je het overwoekeren van onkruid en een slecht gazon. Ook ga je dan niet met tegenzin in de tuin aan de slag, omdat je ontmoedigd wordt door overwoekerde planten en een berg onkruid. Omdat je het jezelf niet moeilijker hoeft te maken dan noodzakelijk maak je een keuze uit ons aanbod van onkruidbestrijding. Onder je grindpad leg je bijvoorbeeld worteldoek om de groei van onkruid te voorkomen of op zijn minst af te remmen. Voor tuinverzorging hebben wij ook gereedschappen, zoals onkruidstekers en -branders. De onkruidstekers zijn ook zeer geschikt voor gazononderhoud. Met deze artikelen is professioneel tuinonderhoud een peulenschil

Gazononderhoud voor een mooie grasmat

Met ons graszaad leg je onder de juiste omstandigheden binnen enkele weken een schitterende grasmat aan. Om de grasmat mooi te houden, is gazononderhoud essentieel. Er kan mos in het gazon groeien, maar ook onkruid kan de kwaliteit van het gazon schaden. Met Pokon Mosweg en Onkruidweg ga je de strijd aan met deze schadelijke invloeden. En wanneer er veel gespeeld wordt op het gazon kunnen kale plekken ontstaan. Bij onderhoud van de tuin kies je dan voor Pokon Graszaad Gazonherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een automatisch bewateringssysteem in je tuin? Geef alles uit handen en laat je tuin slim bewateren, zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Wil je er meer over weten? Bekijk dan onze adviespagina van slim bewateren.

Alles voor het onderhoud van de tuin

Met GAMMA maak je van je tuin een prachtig geheel. Wij bieden je voor professioneel tuinonderhoud artikelen van uitstekende kwaliteit, zowel online als in de bouwmarkten. Fleur je tuin op met bloembollen en zaden voor vrolijk gekleurde bloemen en zelf gekweekte groenten. Voor de tuinverzorging gebruik je onze potgrond en meststoffen voor sterke planten en een gezond gazon. Onze bouwmarkten zijn verspreid over het land gevestigd waardoor er altijd een bouwmarkt bij jou in de buurt zit.

Recent bekeken