toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Strooizout & sneeuwschuivers

7 resultaten

Strooizout en sneeuwschuivers kopen bij GAMMA

Met de wisselende winters in ons land is het belangrijk om strooizout en sneeuwschuivers achter de hand hebben. Ook in de winter gaat het tuinonderhoud door. Met sneeuw en gladheid wil je toch graag veilig door de tuin lopen, zonder het risico op valpartijen en lichamelijk letsel te lopen. Wist je dat strooizout ook tegen onkruid werkt? Wil je strooizout kopen voor een schone stoep, strooizout tegen onkruid gebruiken of ben je op zoek naar een goede sneeuwschuiver, dan ga je naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt of je shopt online.

Strooizout online kopen

Met strooizout maak je binnen een handomdraai je tuin sneeuw- en ijsvrij. Bij GAMMA is het mogelijk om strooizout online te kopen. Strooizout kopen doe je bij GAMMA in een emmer van 10 kg. Ook is het mogelijk om online een grote zak strooizout van 25 kg te kopen. Bekijk ons aanbod strooizout online en zie direct wat de levertijd is en wat de bezorgkosten van je bestelling zijn.

Strooizout tegen onkruid

Met strooizout houd je ook bij winterse neerslag je stoep schoon, maar wist je dat strooizout ook tegen onkruid werkt? Koop een flinke verpakking strooizout van 25 kg en strooi het zout royaal uit over de stenen. Laat dit inwerken en veeg het na een tijd uit met een krachtige bezem en het onkruid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je moet wel flink veel zout gebruiken, en zeker wanneer je een grote tuin hebt, heb je wel een grootverpakking strooizout van 25 kg nodig.

Een goede sneeuwschuiver van GAMMA

Een goede sneeuwschuiver is altijd bij GAMMA te vinden. Onze sneeuwschuivers hebben een houten of kunststof steel en een kunststof of metalen blad. Wil je weten hoe het er met de voorraad strooizout en sneeuwschuivers van je lokale GAMMA-bouwmarkt ervoor staat, dan bekijk je de voorraadstatus van het product op onze website. Hier heb je tevens de mogelijkheid om sneeuwschuivers en strooizout te kopen en bij je thuis te laten bezorgen. Bij ieder artikel vermelden wij altijd wat de levertijd is en voor welk bedrag je bestelling thuisbezorgd wordt. Kies je voor het afhalen van je bestelling in een van de GAMMA-bouwmarkten, dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Recent bekeken