Grond & meststoffen

Bekijk de TOP 10
Pokon kalk 5 kg
5.
55
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

De basis voor gezonde planten en bloemen zit hem in de grond. Natuurlijk heeft niet iedereen de meest geschikte grond voor die bloemen en planten die hij graag wil laten groeien. U kunt echter zelf wel de grond verbeteren met verschillende producten. Bij GAMMA vindt u van alles om grond in uw tuin (of binnen) te verbeteren. Bekijk het assortiment en kies online wat het beste bij uw tuin en planten past.

Tuingrond of potgrond kopen

Of u nu op zoek bent naar tuingrond of potgrond, bij GAMMA heeft u een uitgebreide keuze. Ga voor een speciale grond voor bepaalde planten of voor een voordeelzak universele potgrond.

Wat is tuinaarde?

Tuinaarde is meestal een samenstelling van tuinturf en compost en brengt organische stof in de bodem. Tuinaarde is relatief zwaar en geschikt om door de grond van uw tuin te mengen. Voor het vullen van bakken en potten op het terras kunt u beter potgrond gebruiken. Potgrond bevat meerdere grondstoffen en is poreuzer, zodat de plantenwortels beter kunnen groeien en zuurstof krijgen.

Koemestkorrels en hydrokorrels

Koemestkorrels zijn bedoeld voor natuurlijke bemesting buiten, u kunt hiermee uw gazon, siertuin, border en moestuin verbeteren. Hydrokorrels zorgen voor drainage onderin bloempotten, maar worden ook ter decortie gebruikt. U kunt hydrokorrels zowel binnen als buiten gebruiken.

Gazonmest en tuinmest

Bij GAMMA koopt u tuin- en gazonmest om uw gras en planten zo gezond mogelijk te houden. Als u regelmatig mest strooit, vooral in het voorjaar, dan zal uw tuin hiervan profiteren.

Compostbak

Zelf een compostbak maken is niet moeilijk met het klusidee van GAMMA. Voordeel is dat u uw tuinafval niet meer hoeft af te voeren en dat u zelf een milieuvriendelijke bemesting voor uw tuin produceert.

Plantenvoeding

Elke plant heeft zijn specifieke voeding nodig. GAMMA verkoopt onder meer plantenvoeding speciaal voor buxus, moestuin, groene planten en bloeiende planten. Bekijk het assortiment en maak uw keuze.

Recent bekeken