Breng je tuin in topconditie

Met de slimme manieren om je tuin te bewateren ontneem je jezelf veel werk en houd je je tuin in topconditie. Dit zorgt er voor dat je nog meer van je tuin kan genieten. Met slimme bewatering zorg je ervoor dat je tuin altijd en automatisch goed onderhouden wordt. Het systeem registreert wanneer de grond te droog is en geeft een signaal wanneer de tuin gesproeid moet worden. Je kan ook een tijdschema instellen of handmatig de sproeier aanzetten. Dat alles via de app!

Gardena Smart Water Control Set
Met de Smart Water Control Set van Gardena heb je volledige controle over het besproeien van je tuin. De set bestaat uit een Smart Besproeiingscomputer en een Smart Gateway. Hiermee heb je de mogelijkheid de tuin flexibel te sproeien naar aanleiding van wat je planten nodig hebben of naar je eigen wensen. Met de Gardena Smart App pas je eenvoudig de besproeiingstijden of de instellingen aan. Met de Smart Gateway kan je je mogelijkheden voor een slimme tuin nog verder uitbreiden!

Deze set bevat:
- Smart Besproeingscomputer
- Smart Gateway

Bestel online

Gardena Smart Sensor Control Set
De Gardena Smart Sensor Control Set is een uitgebreidere versie van de eerder genoemde Gardena Smart Water Control Set. De Smart Sensor Control Set is zeer geschikt als je de bewatering nog beter wilt laten aansluiten op de behoefte van je tuin. Deze set is uitgebreid met een Smart Sensor en meet gegevens als de temperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit. Hierdoor wordt het schema van de Smart Besproeiingscomputer nog preciezer. Met de app heb je altijd nog zelf de controle over wanneer je de tuin wilt sproeien.

Deze set bevat:

  • Smart Besproeiingscomputer
  • Smart Gateway
  • Smart Sensor
Bestel online

Je slimme tuin nóg slimmer maken?

Naast de startersets kan je ook losse onderdelen verkrijgen. Zo kan je simpel je slimme tuin uitbreiden en nog eenvoudiger je tuin besproeien!

Gardena Smart Besproeiingscomputer
Met de Smart Besproeiingscomputer van Gardena heb je de mogelijkheid om automatisch de tuin te bewateren naar je eigen wens. Met de computer pas je eenvoudig de de besproeiingstijden aan met de app via je smartphone of tablet. Sluit eenvoudig het Gardena Micro-Drip of Sprinkler systeem op aan. De besproeiingscomputer werkt via de Gardena Smart Gateway. Een ideale uitbreiding voor je Smart System Set!

Bestel online

Gardena Smart Sensor
De Smart Sensor van Gardena plaats je heel eenvoudig in de grond en verstuurt belangrijke informatie door via de Smart app op bijvoorbeeld je smartphone of tablet. De Smart Sensor meet de temperatuur, lichtintensiteit en de bodemvochtigheid. Met de Smart Sensor maak je de besproeiingscomputer nog preciezer en is deze optimaal ingesteld met de meetgegevens van de Smart Sensor. De Smart Sensor werkt via de Gardena Smart Gateway.

Bestel online

Gardena Micro-Drip
Met het Micro-Drip systeem van Gardena bewater je je tuin van max. 40m² automatisch in een handomdraai. Je sluit het drukreducerende systeem via de slang aan op de waterkraan, zodat de planten via het leidingsysteem en de bijbehorende sproeiers licht worden besproeid. Wil je het bereik uitbreiden dan kan je een extra Micro-Drip slang aanschaffen. De slang is in verschillende standen in te delen zodat je elke deel van je tuin kan bereiken.

Met de Quick & Easy verbindingstechniek verbind je de setonderdelen eenvoudig met elkaar. In combinatie met de Smart Besproeiingscomputer kan je het sproeien zelfs in de nacht of op vakantie uitvoeren. Ideaal om het werk uit handen te nemen.

Bestel online

Recent bekeken