Tuinbestrating kopen bij GAMMA

Tuinbestrating maakt het begaan van je tuin niet alleen makkelijk, het geeft ook een mooie uitstraling. Er zijn bij GAMMA verschillende soorten bestrating verkrijgbaar, zoals:

  • grind
  • sierbestrating
  • houten tuintegels
  • kunstgras
  • borderrollen

Maak je keuze uit ons uitgebreide aanbod van verschillende soorten bestrating en ga naar een van de bouwmarkten of plaats je bestelling in de webshop.

Mooie bestrating voor een sfeervolle tuin

Mooie bestrating is de kers op de taart voor iedere tuin. Wat er onder mooie bestrating valt, is niet in een zin te zeggen, het is puur een kwestie van smaak. Voor een strakke en moderne tuin kies je voor bijpassende tuinbestrating in de vorm van een strakke steen. Wil je iets meer warmte hierbij aanbrengen, dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld houten terrasbestrating of het aanbrengen van borderrollen langs het tuinpad. Denk hierbij aan houten tuintegels. Een tuin bestraten met tuintegels is heel eenvoudig en je hebt keuze uit verschillende kleuren, zoals grijs en bruin. Wil je meer weten over hoe je de bestrating van de tuin aanpakt, vraag dan een van onze medewerkers om advies.

Een tuin bestraten kan iedereen

De voorbereiding van een tuin bestraten is de grootste klus. Je bepaalt eerst welke soorten bestrating je gaat kopen en in welk deel van de tuin de tuinbestrating aangebracht moet worden. Voor de bestrating van de tuin dient de tuin vlak gemaakt te zijn en voorzien te zijn van stabiliserend wit zand om onkruidvorming te voorkomen. Wil je dat de terrasbestrating hoger komt te liggen dan de rest van de tuin, dan dien je dit deel nog op te hogen en af te scheiden met bijvoorbeeld een borderrol of een andere vorm van terrasbestrating. Huur voor stenen bestrating van de tuin eventueel nog een trilplaat om de stenen goed aan te drukken.

Kunstgras als natuurlijke tuinbestrating

Wil je graag het groene van gras in de tuin zonder dat je direct alles uit de kast moet halen voor gazononderhoud, dan is kunstgras zeer geschikt. Met kunstgras krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling zonder dat je steeds met de grasmaaier en kunstmest in de weer bent. Ook voor tuinbestrating met kunstgras ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

Recent bekeken