14.
99
Per liter € 14.99
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Materiaal van doeloppervlak:Beton, Hout, Metaal, Bitumen
  • Vullend vermogen:Laag

Aquaplan
Voor een optimale hechting van je zelfklevende dakrollen op verschillende ondergronden gebruik je Aquaplan dakprimer SBS 1 liter. Deze sneldrogende en bitumineuze impregneerlaag is gemaakt op basis van SBS-rubbers. SBS staat voor styrene-butadien-styrene en zorgt voor de stevigheid en goede hechting van de primer. De primer is makkelijk te verwerken op verschillende ondergronden, zoals oude bitumineuze dakbedekking, hout, beton en metaal en zelfklevende dakrollen. De primer fixeert achtergebleven stof en losse stukjes, waarmee Aquaplan optimale hechting garandeert. Kortom: een uitstekende hechting van zelfklevende dakrollen op je daken creëer je met Aquaplan SBS dakprimer.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 250472
EAN 5413466938513
Gewicht product 940 gr
Hoogte product 13 cm
Lengte product 10,8 cm
Breedte product 10,8 cm
Type(nummer) Zelfklevende rol
Merk Aquaplan
Algemeen
Kleurfamilie Zwart
Type Overig
Houdbaarheid na productiedatum 36 Maanden
Gebruik
Materiaal van doeloppervlak Hout, Metaal, Beton, Bitumen
UV-bestendig Nee
Waterbestendig Ja
Vochtbestendig Ja
Technische kenmerken
Vullend vermogen Laag
Flexibel Ja
Overschilderbaar Ja
Schimmelwerend Ja
Inkrimpbaar Ja
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
Bevat <naam van de sensibiliserende stof>. Kan een allergische reactie veroorzaken. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Ontvlambare vloeistof en damp.
Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof/ rook/gas/nevel/dampen/spuitnevel vermijden. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen]. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Explosieveilige [elektrische/ventilatie-/verlichtings-/…]apparatuur gebruiken.
Reviews worden geladen

Recent bekeken