12 klantreviews
49.
99
2.0 4.0
In welke bouwmarkt te koop?
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Voltage:18 Volt
  • Vermogen:4 Ah
  • Type:Accu

Batavia

De Batavia 4.0 Ah - 28V Li-Ion accu is onderdeel van de Maxxpack collection. De Maxxpack collection is het flexibele accuplatform van Batavia voor binnen- en buitenklussen. Je kan met één accu meer dan 30 apparaten voorzien van stroom.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 114607
EAN 4050255030426
Gewicht product 610 gr
Hoogte product 7 cm
Lengte product 12 cm
Breedte product 8 cm
Merk Batavia
Algemeen
Type Accu
CE gecertificeerd Ja
Technische kenmerken
Inclusief compressor Nee
Overlaadbeveiliging Ja
Snellaad functie Ja
Vermogen 4 Ah
Accu
Type accu Lithium-ion (Li-ion)
Voltage 18 Volt
Onderdeel accu platform Batavia Maxxpack
Accuplatform Ja

Vaak samen gekocht

Batavia acculader 18 V / 4.0 A
9 klantreviews
De Batavia acculader 18 V / 4.0 A maakt onderdeel uit van het Batavia Maxxpack accuplatform. Door het accuplatform kan je één accu gebruiken voor al je Batavia Maxxpack machines... De Batavia acculader 18 V / 4.0 A maakt onderdeel uit van het Batavia Maxxpack accuplatform. Door...
29.
99
Bekijk alles in acculader
Reviews worden geladen

Recent bekeken