Dekker onderhoudsolie voor massief werkblad 250ml

€ 19.95
5.
98

Productomschrijving

  • Type artikel:Oppervlakte behandeling - bescherming
  • Bedoelde toepassingsoppervlak:Massief werkblad
  • Materiaal van doeloppervlak:Hout

Deze onderhoudsolie is geschikt voor het behandelen en onderhouden van het massief houten werkblad. De olie verstevigt het werkblad en beschermt het hout tegen vuil en vocht en laat daarbij de structuur van het hout onbeschadigd. Bovendien brengt u met de meegeleverde spons de olie gemakkelijk aan waardoor het slechts een kleine moeite is om uw werkblad te behandelen.

Specificaties

Product
Productsoort Onderhoudsolie massief werkblad
Productnummer 521597
Merk Innova
Duurzaam Nee
Algemeen
Vorm Vloeistof
Soort houtafwerking/behandeling/deklaag Houtolie
Inhoud 0.25 Liter
Type artikel Oppervlakte behandeling - bescherming
Gebruik
Bedoelde toepassingsoppervlak Massief werkblad
Materiaal van doeloppervlak Hout
Werking Beschermend
Verwerkingsmethode Spons
Technische kenmerken
Substantie Vloeistof
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Gevaar
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Voorzorgsmaatregelen P301+P310: NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren naar …

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bestelling mogelijk vanaf €20

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Bestelling mogelijk vanaf €20

Vanwege grote drukte zijn wij helaas genoodzaakt om enige restricties aan te brengen in bestellingen. Op die manier willen we ervoor zorgen dat iedereen goed geholpen kan worden.
Om deze reden hebben we de minimale bestelwaarde naar €20,- ingesteld. Dit betekent dat alle bestellingen met een totaalbedrag van €20,- of meer gewoon uitgeleverd worden. Lagere bestelwaardes kunnen wij op dit moment niet aannemen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken