GAMMA ijzermenie 250ml rood bruin

10.
49
Per liter € 41.96
Oranje Roodbruin
0.25 Liter 0.75 Liter
Wat is je oppervlakte?
m2

Productomschrijving

  • Roestwerend
  • Voor ijzer en staal
  • Voor binnen en buiten
  • Op terpentinebasis

Uitstekend roestwerende grondverf op basis van terpentine voor ijzer en staal dat verwarmd wordt, zoals radiatoren en verwarmings-buizen maar ook geschikt voor metalen kasten, hekwerken etc. Deze grondverf is geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Blank en onbehandeld metaal dient te worden ontvet en eventuele walshuid en roest kan worden verwijderd door middel van een staalborstel. Het opervlakte altijd stofvrij maken voordat de verf wordt aangebracht. Bij metaal in slechte staat dienen de roestpitten en loszittende roestdelen verwijderd te worden met een staalborstel. Daarna het oppervlakte nog ontvetten, licht schuren en stofvrij maken. 

Tip: tussen de lagen ijzermenie het oppervlakte licht opschuren. Als het het wil aflakken met lak, adviseren wij eerst nog een laag GAMMA grondverf te gebruiken.  

 

 

 

 

 

 

Een eerste laag kan je eventueel max. 5% verdunnen met terpentine, 

Tussen de lagen licht schuren Buiten en op onbehandeld metaal 2 lagen aanbrengen Als het oppervlak wordt afgelakt, eerst een tussenlaag GAMMA grondverf aanbrengen Voor optimale bescherming op metaal 2 lagen aanbrengenNiet verwerken beneden +8 °C in de felle zon en bij kans op regen. Bij +20 °C stofdroog na ± 2 uur en overschilderbaar na ± 18 uur. Werk in een goed geventileerde ruimte en draag geschikte zelfbeschermingsmiddelen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 131642
Merk GAMMA
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Rood
Kleurfamilie Rood
Lijn Metaallak
Verpakking Blik
Glansgraad Mat
Type artikel Grondverf
Gebruik
Bewaarinstructies In goed gesloten originele verpakking op droge, koele en vorstvrije plaats.
Rendement per verpakking 3.5 m²
Rendement per liter 14.0 m²/L
Maximale verwerkingstemperatuur 25.0 °C
Minimale verwerkingstemperatuur 8.0 °C
Basis Watergedragen
Beoogd gebruik Hekwerken
Binnen/buitengebruik Binnen
Hittebestendig Nee
Overschilderbaar na 2.0 uur
Materiaal van doeloppervlak Metaal
Verwerkingsmethode Roller, Kwast
Technische kenmerken
Roestwerend Ja
Substantie Vloeistof

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken