Gardena Micro Drip uitbreidingsset voor terras/balkon

(2 klantreviews)
18.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  De Gardena Micro-Drip-System uitbreidingsset is een uitbreidingsset voor de Gardena Start Set M. Deze set bevat genoeg onderdelen voor vijf bloembakken. Door de Quick&Easy verbindingstechniek is het niet alleen eenvoudig om alles met elkaar te verbinden maar ook om aanpassingen te maken.

  Hoe werkt slim bewateren?

  Met het aanleggen van een slim bewaterings systeem zorg je ervoor dat je tuin altijd automatisch wordt bewaterd. Het systeem herkent zelf momenten waarop het water moet geven. Dus of je op vakantie bent of gewoon thuis, je hebt geen omkijken meer naar het bewateren van je planten. Je kan ook handmatig de bewatering regelen door gebruik te maken van de app.

  Je start met een besproeiingscomputer, waarop je een bijv. een druppelbuis kan aansluiten voor het langzaam bevochtigen van je planten. Daarnaast heb je een bodemvochtigheidssensor die je erop aan kan sluiten. Deze registreert of de grond besproeid moet worden en geeft dit door aan de computer. Zo kan je het slimme bewaterings systeem steeds meer uitbreiden voor een zorgeloos bewaterings systeem en een goed en groen onderhoud van je tuin.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 614910
  Merk Gardena
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Type artikel Druppelslang
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken