Google Nest Cam IQ Beveiligingscamera Buiten

379.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Met app
  • Spreek/luister functie
  • Bewegingsdetectie
  • Onderscheid mensen van huisdieren of voorwerpen

De Google Nest Cam IQ Beveiligingscamera Buiten is zoals zijn naam eigenlijk al een beetje verklapt, een hele slimme camera. Deze camera observeert niet alleen, maar is zelfs zo slim dat hij mensen kan onderscheiden van andere voorwerpen of wezens. Nadat de camera de mensen heeft vastgesteld, heeft hij een haarscherpe volgfunctie waarmee hij de vastgestelde, ingezoomd kan volgen (supersight). De camera zal jou via je telefoon inlichten over de mogelijk ongewenste bezoekers.

Specificaties
De bewakingscamera is altijd live te volgen doormiddel van de bijbehorende Nest-app. In de IQ Nest-cam is ook een luidspreker en microfoon geïnstalleerd. Door deze installatie kan jij met de ongewenste bezoekers communiceren en vertellen dat je ze hebt gezien. Andere specificaties zijn bijvoorbeeld: de Full HD (1080p) beeldkwaliteit, die zelfs scherp blijft bij 12x inzoomen. Daarnaast heeft de outdoorcamera ook krachtige infraroodleds, waardoor je kunt zien wat er in het donker gebeurt. Ten slotte heeft de camera een kijkhoek van 130°.

Nest Aware
Doormiddel van Nest Aware wordt deze camere nog slimmer. Door dit systeem stuurt de camera al zijn beelden door naar de cloud. Naast de opslagruimte heeft de camera doormiddel van dit systeem nog een bijzondere functie. Hij kan gezichten herkennen en plaatsen bij mensen. Als gevolg kan de camera je een melding sturen dat er bijvoorbeeld een familielid of de bezorger voor de camera staat. Maar naast de bekende gezichten kan de camera ook een melding sturen als er een onbekend gezicht verschijnt.

Verpakking
In de verpakking vind je naast de Nest-Cam IQ Outdoor een netsnoer van 7.5 meter, een stroomadapter, een montagesteun, een inbussleutel, schroeven, pluggen, kabelklemmen en een installatiehandleiding.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 620569
Merk Google Nest
Algemeen
Wecycle Nee
Stibat Nee
Type Camera
Gebruik
Binnen/buitengebruik Buiten
Technische kenmerken
Smarthome Ja
Smarthome bediening Smartphone/tablet

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
GAMMA batterij AA 10 stuks
€ 4.49
product-cross-sell
GAMMA batterij Alkaline AA 4 stuks
€ 2.99
Reviews worden geladen

Recent bekeken