Google Nest Protect Rook- en Koolmonoxide (CO) Melder (2e Generatie) - Bedrade Versie

129.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Doormiddel van de Nest-App altijd op de hoogte van mogelijk gevaar
  • Verteld waar de rook of koolmonoxide zich bevind
  • Werkt op stroom

Altijd op de hoogte willen zijn van mogelijk gevaar thuis? Deze Google Nest Protect Rookmelder en Koolmonoxide Melder - Bedrade Versie detecteert brand, smeulend vuur en koolmonoxide (een gas wat je niet kan zien of ruiken, maar erg dodelijk is.)   

Specificaties
Je kan deze slimme rookmelder bedienen en volgen door de bijhorende Nest-app. De app vertelt je wat het probleem is en waar het gevaar dreigt. Voordat het alarm afgaat, geeft hij eerst een 'let-op' melding. Verder kan je met deze app het apparaat vanaf je telefoon uit en aanzetten. Daardoor ben je snel af van een vals alarm, wat bijvoorbeeld kan ontstaan doordat je het eten verbrand hebt. Door de melding op je telefoon, ben je altijd op de hoogte van de situatie thuis. Ook stuurt de app je voor de veiligheid een melding wanneer de batterijen bijna op zijn. Als de Nest Protect Rook- en Koolmonoxide Melder afgaat hoor je geen irritant gepiep maar een rustige stem die verteld wat je moet doen en waar de rook of koolmonixide zich bevind.

Het brandalarm test zichzelf meer dan 400 keer per dag, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het apparaat het niet zal doen. Wanneer je het licht uitdoet gloeit de Nest Protect even groen op om te weten dat alles goed werkt en je met een gerust hart kan slapen. Ook stelt hij je gerust door zichzelf meer dan 400 keer per dag te testen. Door de duurzame sensoren, gaat het apparaat tot wel 10 jaar mee. Het rookalarm heeft een batterij- en betrade versie. De baterij versie werkt op batterijen en de betrade versie werkt op stroom via een snoer. Dit is de betrade versie, je hoeft dus geen batterijen te kopen.

De afmetingen
De afmetingen: Hoogte: 13,5 cm, Breedte: 13,5 cm, Diepte: 3,9 cm, Gewicht: 379 g. Voor bediening van de app met het apparaat is er internetverbinding nodig. In de verpakking vind je naast de Nest Protect Rook- en Koolmonoxide Melders - Betrade Versie, een montagesteunen, 4 schroeven, een gebruikershandleiding en een introductiegids. Het apparaat is makkelijk te monteren doormiddel van de schroeven.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Nest Protect Rook- en koolmonoxidemelder
Productnummer 614328
Gewicht product 379 gr
Hoogte product 13.5 cm
Lengte product 39.0 cm
Breedte product 13.5 cm
Type(nummer) S3003LWFD
Merk Google Nest
Duurzaam Nee
Algemeen
Lijn Denkt, spreekt en stuurt meldingen naar je mobiel
Wecycle Nee
Stibat Nee
Type artikel Rook en koolmonoxidemelder
Technische kenmerken
Alarm volume 85.0 dB
Koppelbaar Ja
Levensduur batterij 7.0 Jaar
Waarschuwingsmelding batterij leeg Ja
Voeding Elektriciteit, Batterij
Draadloos protocol Wifi
Type batterij AAA
Smarthome Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken